VIVID Workshop 2008 v7.2 + medicina

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

perla
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od perla »

madein
Přispěvovatel

Příspěvek od madein »

good joke, and what do you want to share whit as?

Becouse as far as I can see this is only world document, says you mayby have the keymaker
BMW X5 3.0d automat 2002
EX:Audi A4 B5 Avant, 1997 AFN, quattro 1,9 tdi sprint 764, chip, 1Z setrvacnik i spojka, turbo 130 PS
weehress
Nováček

Příspěvek od weehress »

bondo píše:aky site key? ten je potrebny na autodata. este raz a naposledy: nainstalovat, aktivovat 30 dennu verziu a prepisat subor crp32dll.dll v adresari c:\program files\vivid WorkshopData Ati a ide to bez problemov. kto nema potrebny subor, najde ho tu:
http://rapidshare.com/files/122032019/vwd_Crack7.2.rar

btw. ked to niekomu nefunguje, tak nech si da comp do poriadku. pre vas som to skusal uz 3 krat ako samostatnu instalaciu a ide mi to bez problemov. chybu hladajte niekde vo vasom windows :-D
Problém skutečně není v kompu nebo mezi židlí a klávesnicí. Soubor z archivu vwd_Crack7.2.rar je totožný s crackem pro verze Vividu 6.2 (4Q 2006 - někdy byla tato verze také uploadována chybně pod označením 7.1). Mě na verzi 6.2 tento crack fungoval. Na verzi 7.1 už ne a na této 7.2 také ne. Symptomy jsou u mě stejné jako u ostatních, kterým to nejde. Tzn.aktivace proběhla, zbývá 10000 dní, ale po výběru auta není klikatelná žádná položka z nabídky. Stejně se chová i verze 7.1.
Instalace (na nový komp kde Vivid nikdy nebyl) proběhne v pořádku, restartuju PC (zkoušel jsem i bez restartu), aktivuju 30-ti denní trial, vypnu Vivid, zkopíruju cracklý dll a nic.
Zkoušeno na WinXP SP2 i WinXP SP3.
weehress
Nováček

Příspěvek od weehress »

automacher píše:Takže čeština by asi do toho nebola čo? Inak aj tak mi to pita aktyvačny kod.
Aj ked som tam dal tu medicinu.
Kdyby sis pořádně prolezl i jiné příspěvky na téma Vivid, tak bys možná narazil i na tento: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ight=vivid. Lokalizování Vividu do češtiny tímto způsobem funguje i pro verzi 7.2.
Problém je ale to, že neexistuje crack, který by 100% fungoval (všem).
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

weehress píše:
automacher píše:Takže čeština by asi do toho nebola čo? Inak aj tak mi to pita aktyvačny kod.
Aj ked som tam dal tu medicinu.
Kdyby sis pořádně prolezl i jiné příspěvky na téma Vivid, tak bys možná narazil i na tento: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ight=vivid. Lokalizování Vividu do češtiny tímto způsobem funguje i pro verzi 7.2.
Problém je ale to, že neexistuje crack, který by 100% fungoval (všem).
Mysliš si že mam tolko času? (wallbash) (wallbash) Diki za odkaz :) :)
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
abra
Nováček

Příspěvek od abra »

AVAST HLASI Virus/červ
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

nez neco napises tak si to tady precti...
teekey
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od teekey »

abra píše:AVAST HLASI Virus/červ
Avast toho nakeca, doporucuji vyuzit vice online skeneru na soubor a uvidis skutecnou kvalitu AV, tedy ze hlasi nesmysly (LOL)
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
Passat 3C: rady pri koupi
bani
Nováček

Příspěvek od bani »

Nviete, co odstranit z registrov, ak na WIN bol predtym e_t_e_c_h ? potom totiz neide V_i_v_i_d W_o_r_k_s_h_o_p.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“