Galletto a Visty dotaz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mam este takovy dotaz najde se nekdo kdo mi posle soft na zkousku 1260 dik pepik kdyztak na pepiktdi@seznam.cz zatim diky
nove galleto vyzerá ako cmd OBD+BDM
http://www.galletto-flli.it/
>> TUTTO IN UNA SOLA INTERFACCIA
>>
>> ALL IN ONE DEVICE
>>
>> 5-30V, L line, K line, Boot Mode, RS232, RS 485, Can Bus 50Kb > 1000Kb,
>>
>> J1850 VPW PWM GM -FORD, BDM MPC5xx, BDM Tricore.
>>
>> Automatic setup Pull up K-L line 250, 500, 1000 ohm,
>>
>> Automatic setup termination Can bus 0, 60,120 ohm,
>>
>>
>>
>> Ora noi stiamo lavorando su BMW ed EDC17 Tricore
>>
>> Now we work on BMW and EDC17 Tricore
http://www.galletto-flli.it/
>> TUTTO IN UNA SOLA INTERFACCIA
>>
>> ALL IN ONE DEVICE
>>
>> 5-30V, L line, K line, Boot Mode, RS232, RS 485, Can Bus 50Kb > 1000Kb,
>>
>> J1850 VPW PWM GM -FORD, BDM MPC5xx, BDM Tricore.
>>
>> Automatic setup Pull up K-L line 250, 500, 1000 ohm,
>>
>> Automatic setup termination Can bus 0, 60,120 ohm,
>>
>>
>>
>> Ora noi stiamo lavorando su BMW ed EDC17 Tricore
>>
>> Now we work on BMW and EDC17 Tricore
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
galletto 1250 .....
Tak jak chlapi, bude 1250 pracovat pod Win Vista nebo ne? Nějak se tady vyhýbáte odpovědi. Mě to teda nechodí ani s kompatabilitou spuštění jako XP, tak jsem v koncích............. Poraď te už někdo, mám ten samý problém snovým NB - už jsem mu doinstaloval i XP,ale zase nejsou dll pro tento OS - no zatím sranda

Re: galletto 1250 .....
uz sem galeto 1250 rozjel pod vistamapavlicev píše:Tak jak chlapi, bude 1250 pracovat pod Win Vista nebo ne? Nějak se tady vyhýbáte odpovědi. Mě to teda nechodí ani s kompatabilitou spuštění jako XP, tak jsem v koncích............. Poraď te už někdo, mám ten samý problém snovým NB - už jsem mu doinstaloval i XP,ale zase nejsou dll pro tento OS - no zatím sranda![]()

Potřeboval bych někoho kdo rozchodil galletto 1260 pod WIN 7 , je k tomu soft a ovladače ale na WIN XP , sehnal jsem si soft přímo s instalací a ten mi nainstaloval FTDI Usb Converter , pak ale chtěl další instalaci na serial USB ,takže instal USB Serial port (com4)
Ale Usb serial (com 4) v nastavení mi ukazuje umístění: Usb serial Converter ,kdež to Usb Converter mi ukazuje umístění:Port_#0002.Hub_#0004 -------nemělo by tam být EOBD2 1260?
nebo nějaké jiné nastavení USB com4 ,poradíte mi někdo co s tím?
Zkoušel jsem načíst Octavia 66kw AGR ,ale nemám tam že zařízení je aktivní , a nevím pokyn jestli musí se načítat s klíčkem ON nebo OFF ,nebyl k tomu manuál...
Díky moc za každou radu i neradu

Ale Usb serial (com 4) v nastavení mi ukazuje umístění: Usb serial Converter ,kdež to Usb Converter mi ukazuje umístění:Port_#0002.Hub_#0004 -------nemělo by tam být EOBD2 1260?
nebo nějaké jiné nastavení USB com4 ,poradíte mi někdo co s tím?
Zkoušel jsem načíst Octavia 66kw AGR ,ale nemám tam že zařízení je aktivní , a nevím pokyn jestli musí se načítat s klíčkem ON nebo OFF ,nebyl k tomu manuál...
Díky moc za každou radu i neradu