Tak som volal do Fiatu o diagnostiku na moju Alfu 145 1.9 JTD 77kW rv 1999. A dostal som zdrvujucu spravu, ze maju pocitace na diagnostiku len od roku 2003. Vie mi niekto poradit, ci je vobec mozne urobit ju a kde a kto ? Mam totiz sportebu trvalo nad 7l ( uz som skusal jazdit hociako ), auto takmer vobec nedymi, vykon slaby, spalene plyny z vyfuku citit akokeby za sirou, proste uplne inak ako ostatne turbodiesle z okolia.
EDIT: okolie PP
Naposledy upravil(a) Non1 dne 07 zář 2008, 18:48, celkem upraveno 1 x.
Mam taky problem se spotrebou. Na diagnostice sem byl uz nekolikrat a zadny chyby ktery by meli vliv na spotrebu mi to nenajde. Jinak kdo ma exminer tak to musi fungovat.
Non1 píše:Tak som volal do Fiatu o diagnostiku na moju Alfu 145 1.9 JTD 77kW rv 1999. A dostal som zdrvujucu spravu, ze maju pocitace na diagnostiku len od roku 2003. Vie mi niekto poradit, ci je vobec mozne urobit ju a kde a kto ? Mam totiz sportebu trvalo nad 7l ( uz som skusal jazdit hociako ), auto takmer vobec nedymi, vykon slaby, spalene plyny z vyfuku citit akokeby za sirou, proste uplne inak ako ostatne turbodiesle z okolia.
EDIT: okolie PP
diagnostikovat to ide aj Examinerom aj inymi diagnostikami, podla toho co popisujes mas asi vadny snimac hmotnosti vzduchu...
Skusal som snimac nasavaneho vzduchu odpojit a nezbadal som rozdiel. Mozno to bude nim, ale nerad by som vyhodit prachy za novy aby som zistil, ze to neni chyba. Preto by som rad diagnostiku. Aky kabel mi na to treba, trebars ku Examineru ? Inac nove rozvody, olej, filtre.