Blinkry chvíli blikají a pak přestanou... :-(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
aha, tak to jo... no, tak se mi mrkneš?este píše:nene v nejmenovaným autorizovaným servisu na škoda vw atdVerča píše:a ty děláš v autokelly? nebo kde je TO u vás???este píše:tj cena v autokelly ale nevim za kolik ho máme mi na sklade páč v kelly se musí objednat

VW PASSAT 11/00 2.5TDI 6V 110 kW, 4MOTION, automat.
POČKEJ POČKEJ, TEĎ MI TO TEDA VYSVĚTLI, VY SE TADY TEDA SCHÁZÍTE, ABYSTE LOVILI ŽENSKÝ????este píše:uaaa asi to radši pošlu slečně poštouzizuzidan píše:Přeju uspěšné randejinak jak znam místní osazenstvo tak mi nedáte pokoj nedej bože až se zase s nekym potkam osobne nedej bože aby semnou byla přitelka
![]()
![]()

JINAK RANDE JEN TAK BÝT NEMŮŽE... TO BY PŘECE NEŠLO, ZATÍM JDE O KONTRAKT OHLEDNĚ PŘERUŠOVAČE

- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak to taky beru že jde jenom o blinkryVerča píše:POČKEJ POČKEJ, TEĎ MI TO TEDA VYSVĚTLI, VY SE TADY TEDA SCHÁZÍTE, ABYSTE LOVILI ŽENSKÝ????este píše:uaaa asi to radši pošlu slečně poštouzizuzidan píše:Přeju uspěšné randejinak jak znam místní osazenstvo tak mi nedáte pokoj nedej bože až se zase s nekym potkam osobne nedej bože aby semnou byla přitelka
![]()
![]()
NEBO CO JAKO
JINAK RANDE JEN TAK BÝT NEMŮŽE... TO BY PŘECE NEŠLO, ZATÍM JDE O KONTRAKT OHLEDNĚ PŘERUŠOVAČE

VW T5 GP 103 KW long
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zejtra ti napišu jak to bude kdy to budeVerča píše:takže to jde normálně jednoduše, jako ne teda že bych to dělala já, ale prostě trochu zručnější chlap to zvládne?este píše:nene meni se to kus za kus vytahneš starej a das noveja ok![]()
jinak myslim, že i v ponděli by byl super termín
VW T5 GP 103 KW long
jo a teĎ mi došlo, co jsem napsala za blbost... neboj, vždyť tady klukům můžeme normálně říct, že jsme nic špatnýho nedělali a kdyby tak to přítelkyni řekni rovnou hned... že je tu jedna prsatá blondýna, která tu shání přerušovač blinkrů... ona to pochopíVerča píše:POČKEJ POČKEJ, TEĎ MI TO TEDA VYSVĚTLI, VY SE TADY TEDA SCHÁZÍTE, ABYSTE LOVILI ŽENSKÝ????este píše:uaaa asi to radši pošlu slečně poštouzizuzidan píše:Přeju uspěšné randejinak jak znam místní osazenstvo tak mi nedáte pokoj nedej bože až se zase s nekym potkam osobne nedej bože aby semnou byla přitelka
![]()
![]()
NEBO CO JAKO

tak to bude uplně prima a já se budu moc moc těšiteste píše:zejtra ti napišu jak to bude kdy to budeVerča píše:takže to jde normálně jednoduše, jako ne teda že bych to dělala já, ale prostě trochu zručnější chlap to zvládne?este píše:nene meni se to kus za kus vytahneš starej a das noveja ok![]()
jinak myslim, že i v ponděli by byl super termín