zizuzidan píše:Kdybys kolegovi napsala rovnou,že jsi prsatá blondýnka tak by se o přítelkyni ani nezminoval a cena za přerušovač by byla taky určitě lepší....
to by nebylo fer vuci jeho přítelkyni ještě by se kvuli mě na ní vyprdnul a byl by to průser
zizuzidan píše:Kdybys kolegovi napsala rovnou,že jsi prsatá blondýnka tak by se o přítelkyni ani nezminoval a cena za přerušovač by byla taky určitě lepší....
to by nebylo fer vuci jeho přítelkyni ještě by se kvuli mě na ní vyprdnul a byl by to průser
Vidíš, už to tu i vzdal, je to hodnej kluk, mě pomohl a vrátil se za svou, to je správně
Vidíš, už to tu i vzdal, je to hodnej kluk, mě pomohl a vrátil se za svou, to je správně
Tak tak,asi máš pravdu.Bejt tebou tak až budeš příště něco schánět,tak hodim k popisu i fotku a uvidíš jak dobře pořídíš.
Verča píše:
a ty děláš v autokelly? nebo kde je TO u vás???
nene v nejmenovaným autorizovaným servisu na škoda vw atd
Počkej a vy v autorizáku můžete brát díly v Kelly atd...?
Můžou,platí bloková vyjímka a ta to povoluje,ale koncovému zakázníkovi by měla být navrhnutá varianta jaké díly chce namontovat.
Bouhžel v jednom nejmenovaném autorizovaném servisu perou díly druhovýrobové a účtují jako origo.
Když sem to viděl nevěřil sem vlastním očím.
zizuzidan píše:Pod tu fotku bych ještě napsal věk,výšku,váhu,telefona a tvůj stručný popis a nemá to chybu.
(to byl vtip)
Jinak je vidět,že máš smysl pro humor
smysl mám, to asi jo sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo