1Z jede, nejede, jede, nejede, jede, ...... :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a váha psala tohle?:Zdeněk M píše:Kdybi to byl ten snimac jehly,tak by to nekdy naprd chytalo, netahlo a hlavne bi blikala kontrolka žhavení. Zkus odpojit vahu a jezdit bez ní,me to delalo taky samo to za jízdy chcíplo a neslo nastartovat. Pak sem odpojil vahu a chytlo to hned,když jsem jí vyndal tak byl ten dratek upadlej,takže vaha ko.Bugs.Bunny píše:To jo, ale jak mám v klidu spát?Tomas.cz píše:Ráno moudřejší večeraSem k tomu přišel, že vyměním 109 a jede to pryč.
Vag píše "odpojovací ventil paliva, přerušení/zkrat na kostru sporadická" , ale to jsem prošel několikrát.
Vrtá mi to v hlavě, že taková jednoduchá stará popelnice po hodině stále nevrčí.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
To byla první věc na kterou jsem koukl. Kabely jsou OK. Ráno jsem k tomu přišel a chytlo to na první otočení. Zkontroloval jsem vše možné a po několikeré konzultaci s Holtzem si myslím, že to bude cosi s čerpadlem. Nemám tu teď žádné jiné na zkoušku. Vag už nepíše žádnou chybu a vysledoval jsem, že když je teplota paliva pod 30° tak startuje no problem. Okolo 50° a více pokud se drží ve vyšších otáčkách tak běží a při volnoběhu zdochne. Nastartovat lze až po vychladnutí. To jsem si myslel, že nějaká rotačka mě nemůže rozhodit.pafka píše:rozmotej to vedení k motoru, co je v té chráničce, někde tam jsou prodřené dráty , , jednou jsem to řešil , a hodně kabelů co je v kontaktu s tou chráničkou , bylo prodřených až na měď, a přesně ten co je k ventilu ,byl přerušenej , a někdy to jelo , a někdy ne
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista