poviete mi niekto ako mam zapojit male LED lampicky , nechcem sa do toho pustat ked neviem ako to treba napojit, PS- nechcem to mat zapojene cez ten konektor do zapalovaca .
v starej skodovke som skusal zapojit radio a zhorel mi kabel ))auto je VW G IV 2000
A aby to svítilo chceš kdy ? Pořád ? Nebo jen jak povezeš nejakou roštěnku ? Napájení hod třeba na spínač světel a pokaždé co rozsvítíš světla tak se ti rozsvíti i tady ta kundolapka
michel34 píše: ta kundolapacka nemusi svietit stale , najlepsie cez nejaky vypinac , treba natahat kable ku baterke, tak sa to robi?
Nemusis tahat kabel k baterke. Na poistkovej skrini je privedenych +12V priamo s baterky. Doporucujem Ti to zapojit cez dalsiu poistku max.1A !!Tie led maju nepatrny odber.
Pokud víš o elektrice to co já ( vím že kope a bolí to ) tak doporučuji vyhledat v tvém okolí nekoho co ti to hodí na vypínač . Nebo by ti to tady někdo hodnej mohl hezky namalovat a neměl by to být problém
Racer píše:Pokud víš o elektrice to co já ( vím že kope a bolí to ) tak doporučuji vyhledat v tvém okolí nekoho co ti to hodí na vypínač . Nebo by ti to tady někdo hodnej mohl hezky namalovat a neměl by to být problém
to ze kope to viem , nic viac....
VW Golf IV 2000, 1.4 16 V , angel eyes, folie, 17" el.vzadu cira opt.
Já nevím že tu řešíte lampičky na pičky takovou pěknou roštěnku musíš pěkně svézt že pustí štávu spodem komfortem a zátahem síly motoru a ne jen oblbovat světlem z pouti
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:Já nevím že tu řešíte lampičky na pičky takovou pěknou roštěnku musíš pěkně svézt že pustí štávu spodem komfortem a zátahem síly motoru a ne jen oblbovat světlem z pouti
Ladas co nepoznas baby? Ich nejaky vykon a krutiaci moment nezaujima. Chcu sa vozit na peknom aute za ktorym sa vsetci otacaju a vnutro chcu mat osvetlene modrymi LED lampickami
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower