Slepení plastu s označením " PP"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Slepení plastu s označením " PP"
Zdravím, asi mám hloupej dotaz, ale ulomil jsem pár paciček při vyndavání dveřních tapeců. Nevíte, čim bych tyto pacičky měl přilepit, zkoušel jsem už cokoliv a vždy mi to praskne, plast je označen "PP"... co tavička atd. díky za info
-
- Nováček
Tekutý kov - to taky existuje? A ještě jeden dotaz, při vyndavání zadních sedaček a středového zadního pásu, který byl přišroubovanej do kastle, jsem si strhnul závit v podlaze a nevím, jak to tam zpětně přidělat. Protočit závitníkem to nejde, vymyslel jsem, že bych tam bud´ CO-čkem navařil matku se závitem, anebo použil tento tekutý kov..? Co myslíte, ten tekutý kov by tento šroub udržel..? díky
Ne tekutý kov je dobrej na zadělání díry v převodovce , pás jedině pro tchýnimatess 4x4 píše:Tekutý kov - to taky existuje? A ještě jeden dotaz, při vyndavání zadních sedaček a středového zadního pásu, který byl přišroubovanej do kastle, jsem si strhnul závit v podlaze a nevím, jak to tam zpětně přidělat. Protočit závitníkem to nejde, vymyslel jsem, že bych tam bud´ CO-čkem navařil matku se závitem, anebo použil tento tekutý kov..? Co myslíte, ten tekutý kov by tento šroub udržel..? díky

A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD