ODBLOKOVÁNÍ IMOBILIZÉRU MEGANE96

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
strnadisko
Nováček
Odpovědi: 0

ODBLOKOVÁNÍ IMOBILIZÉRU MEGANE96

Příspěvek od strnadisko »

ZDRAVIM, PROSÍM NEMÁTE NĚKDO PROGRÁMEK KAM ZADÁM VŠEMOŽNÝ ÚDAJE A VE VÝSLEDKU MI UKÁŽE ČTYŘMÍSTNEJ KÓD NA ODBLOKOVÁNÍ IMOBILIZÉRU? ROZHASIL SEM SI KLÍČEK A NEMŮŽU NASTARTOVAT... STRNADISKO@SEZNAM.CZ, DÍKY MOC! V RENAULTU CHTĚJ ZA TEN NESMYSL 500, UŽ TO NA NETU KOLOVALO, ALE NEMŮŽU TO TEĎ VŮBEC SEHNAT:( (hm)
slovacek.milos
Aktivista

Re: ODBLOKOVÁNÍ IMOBILIZÉRU MEGANE96

Příspěvek od slovacek.milos »

strnadisko píše:ZDRAVIM, PROSÍM NEMÁTE NĚKDO PROGRÁMEK KAM ZADÁM VŠEMOŽNÝ ÚDAJE A VE VÝSLEDKU MI UKÁŽE ČTYŘMÍSTNEJ KÓD NA ODBLOKOVÁNÍ IMOBILIZÉRU? ROZHASIL SEM SI KLÍČEK A NEMŮŽU NASTARTOVAT... STRNADISKO@SEZNAM.CZ, DÍKY MOC! V RENAULTU CHTĚJ ZA TEN NESMYSL 500, UŽ TO NA NETU KOLOVALO, ALE NEMŮŽU TO TEĎ VŮBEC SEHNAT:( (hm)
pětikilo to je normálka, u škodovky to bylo za kilo a už je to on-line a pětikilo, a kdo si koupí diagnostiku za 70.000 tak ti to zadara asi neudělá, kde bydlíš? miloš
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

pokud je ti petikilo moc, tak si kup listek na tramvaj
Nissan Primera SW 1,9 DCi
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Peete píše:pokud je ti petikilo moc, tak si kup listek na tramvaj
nevíš jak to je :? tuším motordiag tam má zdarma ke stažení demoverzi co i vypočítá podle čísla řj pin,

u škodovky je nyní problém pin se zjistit nedá, jen odtáhnout až do uherského hradiště připojit online,

já měl zrovna feldu asi měsíc, pád klíčů ale zajeli jsme do hodonína na benzínku a ten čip jsem tam u obrubníku našel
ale jak to řešit nyní nevím
u seatu chtěli 2600 tak jsem tam dal z feldy z havárky miloš
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“