EGR .zaslepit ,nezaslepit ??? anketka :-))
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Dopočul som sa o tom, že hadičku teda zaslepiť, a potom ju už nevracať naspat, iba ju niekde upevniť aby voľne nelietala.octavie81 píše:a pak ji zpátky nasadit?Nebo ji nechat volně....Taky do toho pujdu...oktáf píše:to SVKKlobasa
nemáš se čeho bát, zaslep přírubu a jestli chceš i hadičku. Nic se nestane(žádná chyba)
Kup si v mototechne za 10SK "ciapocku" zaslepku na koniec prepadu zo vstrekov (posledny vstrek) a hadicku zo solenoidu stiahni dole a daj tam tu zaslepku. Neviem naco ti tam bude volne vysiet hadicka!?SVKKlobasa píše:Dopočul som sa o tom, že hadičku teda zaslepiť, a potom ju už nevracať naspat, iba ju niekde upevniť aby voľne nelietala.octavie81 píše:a pak ji zpátky nasadit?Nebo ji nechat volně....Taky do toho pujdu...oktáf píše:to SVKKlobasa
nemáš se čeho bát, zaslep přírubu a jestli chceš i hadičku. Nic se nestane(žádná chyba)
Nechci tady spamowat, ale jestli toto čte Bursík tak mu musejí vstávají vlasy hrůzou
. Stop ekologii - start čistému sání. O víkendu to možná budu rozdělávat tak to nafotím ( možná i natočím pokud seženu kameru ) a dám tady celou demontáž a montáž.

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
- Přispěvovatel
taktiez mozem potvrdit mam uz vyxe 200 tisic a pozeram do EGR je v pohode troska cierneho povlaku tam je ale to je nic...staci handrou utret.nogis píše:Nikdy jsem se zasíráním sání neměl problém, ani po pár stech tisících km. Nechápu, čím to krmíte...
A auto nezadymi ani oblacek dymu .
Nechapem od coho to moze byt take zasrate nekvalitny olej? alebo nafta?
-
- Sběrač informací
Takže som to dnes zaslepil. Robota to bola nechutná nakoľko v tej zamrdanej octavii je tažký prístup k spodnému šróbu čo drží cely ten EGR ventil. Ale ked sa mi to podarilo rozobrat skoro som odpadol. Tolko bordelu som ani vo sne nečakal! na to že mam najazdených 128.000km tam toho bolo za DVE plne HRSTE ! A tu vám prinášam aj fotografie aby ste verili!

Škoda Octavia 1, 1.9 TDI, 81KW, SLX, EGR-OFF
SVKKlobasa: Tak teď by jsi měl říct, jakou naftou a oleji to krmíš. Vsadím se, že u neznačkových pump asi naftu netankuješ co...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Nevim ale myslim si že to je spíš jízdním stylem než olejem a naftou. Největší podíl na tom asi bude mít podtáčení a užívání si záběru motoru od nízkých otáček. Já osobně jezdím radši ve vyšších (klidně i ke 4tis/min) a pár aut jsem už vystřídal a nikdy jsem problém se zasranym sánim neměl. A to jsem jezdil na různý značky i kvality oleje a samo i nafty.borelli píše:SVKKlobasa: Tak teď by jsi měl říct, jakou naftou a oleji to krmíš. Vsadím se, že u neznačkových pump asi naftu netankuješ co...

-
- Sběrač informací