Cece, ja mam 1.9 a prumer mam 7L .. a ted jak jsem prisel z prace tak us 8L . totis 27 Km asi 8 simaforu stoji se u ne nekdy i vic krad a asi 5 okruhu .
ale podle toho jak se tady kluci chlubi ze maji prumery 4 a nekdy min, tak nevim, tym padam mozes mit pochip. kluci maji lepsi skusenosti.
No já mám pruměr 8 s passatem 1,9 PD tak nevim co chceš od 2,5 ??? že budeš jezdit za 5-6 ???
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
jenže jak říkám tak auto jezdí fakt kliďanko pianko to nepoznalo kick down nejezdí naložený jezdí v něm jen jeden a celkem po rovině a trasy bez semaforu a takových věcí tento člověk dřív s oct1 1.9 jezdil za 4l.Jaká je pak možnost chipu aby míňě papalo?
Mám chiplou Fabii RS a větší spotřebu nezaznamenávám. Normal mimo město je kolem 4,5l. Zaleží jak má člověk těžkou nohu. Jel jsem jednou i za 3,7na 100km.
tak jako já vim že spotřeba nemůže byt nízká u takovýho auta já osobně bych věříl že za 7 max do 7,5 by to mohlo jezdit ale vysvětlete to majitely auta ten by chtěl ještě o litr dolů.já osobně sem si chtěl výhledově koupit audi a4 2.5 quattro r.v. snad už model od 2001 ale jak to tak poslouchám tak radej 1.9
ManTrucker píše:jenže jak říkám tak auto jezdí fakt kliďanko pianko to nepoznalo kick down nejezdí naložený jezdí v něm jen jeden a celkem po rovině a trasy bez semaforu a takových věcí tento člověk dřív s oct1 1.9 jezdil za 4l.Jaká je pak možnost chipu aby míňě papalo?
Takže je to automat?Pak je to akorát.Sorry,co je to za lidi co si koupí takové auto s velkým motorem a kňučí kvůli litru ropy,nechápu
zkoušel jsem změřit přes Vag váhu vzduchu zkoušel jsem to přes kanal 3 egr a tam mněla mít váha na volnoběh max 270 a na volnoběh to ukazovalo 278 a něco přes 260 když sem tomu šlapl tak se hodnota vyhoupla k 500 a padala přišlo mně že pomalu a sekala se.je tedy vaha K.O.? nebo je to v toleranci?