...a nyní se ukažte kdo tomu opravdu rozumí...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pafka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pafka »

cosby píše:nevím,jestli to někdo psal,ale napadl mě plynový pedál,i když asi alespoň chytnout by to mělo i bez něj,že?
to chytne a jede asi tak na 1200 otáček
Holz-tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Holz-tdi »

Copak? Že by už jezdil? Japak to asi dopadlo? Nikdo nejste zvědaví? Já tedy jo. Pořád platí- všichni mluvíme stejnou řečí a přesto si nerozumíme!m Čao.
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

jo, taky bych rád znal verdikt
ropro
Nováček

Příspěvek od ropro »

Zdravím všechny diskutéry. Jako novopečený majitel Transita je pro mě zatím diesel "španělská vesnice", ale shodou náhod jsem před několika dny četl na Fordfans fóru podobný příspěvek. Majitel nechal vyměnit čerpadlo a několik servisů následně nemohlo motor rozchodit, všechny diagnostiky byly v pořádku až na imobilizér, cemuž prý nikdo nepřikládal váhu. Až v jednom servisu někoho napadlo, že imobilizér je nějak elektronicky svázán s čerpadlem. Stačilo prý přes nějaký soft zpárovat imobilizér s čerpadlem a vše začalo fungovat. Dotyčný se mohl zbláznit páč několik týdnů nejezdil a do všech možných diagnostik narval neskutečné množství peněz a práce.
Pokud jsem s tímto příspěvkem "mimo mísu" tak mi odpusťte. :)
kruzitko
Sběrač informací

Příspěvek od kruzitko »

mdelux píše:stretol som sa s podobným problemom a chyba bola v spojení kľuky s rozvodovým kolieskom tým ktoré ťahá remeň
.Ano toto jsem už taky viděl-úplně rozmačkaná drážka na kole,stažené tak že se roztrhl ořech a auto i někam dojelo.
pepan191
Přispěvovatel

leon

Příspěvek od pepan191 »

jde ti tam vzduch do válcu jestli ti třeba nevisí škrtící klapka?
golf iv 66kw higline
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“