Fabia PD 74 KW - padá do nouzáku.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia PD 74 KW - padá do nouzáku.
Pořád mi Fabia PD 74kw padá do nouzáku. Ventil plnění nový. Turbo vyčištěno,odkarbonováno a je to stejné. Zvažuji koupit nové turbo a chtěl bych dát z 96kw. Nevíte někdo jestli v tom nebude problém?Pasuje na přírubu? A jak si stím poradí jednotka:?
Soft se upravuje proto, že chce dát větší turbo které tlačí víc,RC51 píše:Samotnou vymenou turba dosiahne, ze tam bude mat ine turbo.
Ak budu tie priruby sediet, tak to je vsetko.
Na co upravovat soft pri vymene turba ?
ale s origo softem ho řj zreguluje na hodnoty původního,
takže by mu koupě silnějšího turba byla k ho...

ale jak píše misoVW radši vyřeš ten nouzák abys nedopadl tak, že
koupíš turbo cca kolem 10000kč a bude ti to padat do nouzáku pořát!
jinak to tubo když koupíš z OI tak by mělo jít bez uprav zeptej se člena Laďas ti něco nabídne

A čím by to ještě mohlo být? Všeci říkají právě turbem- i když bylo vyčištěno,ale má najeto 185000 km. Tak právě pokud to bude pravděpodobně turbem,tak už bych chtěl něco silnějšího. K motoru mám digit.powerbox od firmy PSI,na 96KW,tak právě proto bych koupil turbo z 96KW-pokud je teda stejné? Ale VAG píše pořád překročení plnícího tlaku. Tak já už nevím,čím by to mohlo být.
Tak ...
asi tam je pes zakopany... uz som mal raz taky problem na sharane dakto zle nastavil regulaciu. Proste ked bola ta regulacna tycka z turba na spodnom doraze vakuovy ovladac uz bol trochu stlaceny. Tym padom potrebovalo vacsi podlak aby ten ovladac dosiel na druhy koniec. Ked mas dobry pristup k turbu tak daj dole zavlacku a pozri na to...