Prosím kdo poradí,mám golfa IV 66kw a když takhle mrzne,tak to nemůžu vůbec nastartovat,dlouho točím,až po 5 startech to trochu čapne a běží.Žhavící svíčky nové,relátko nové....a nevím jak dál.Co třeba čidlo ,nebo někdo nějaký nápad??Díky moc
to mi prý měřili.Říkali,že do relé jde proud a z relé nejde.Ale je to divný,dnes jsem zkoušel funkční a nic to neudělá!Pořád stejné.Když je to zahřáté,má to relé spínat taky,nebo né?Co to čidlo,jestli to nehlásí,že je to pořád zahřáté?
když to dám na VAG,bude tam načtená nějaká chyba,ukáže mi to?A co třeba pal.filtr,nebo něco jiného?Když to stojí 2 hodky v těchto mrazech,tak zase startuju dlouho,třeba na potřetí to chytne,ale točím to dost dlouho.Jsem z toho už špatný.Budu rád za každou radu,děkuji
Vím na Kladně o jednoum,u něj jsem to měl na vagu asi před 2 lety.Tak se ptám,zajímá mě to a rád uslyším rady a zkušenosti s tímto problémem a za všechny poděkuju.A je tu někdo z okolí???
vyskusaj odpojit teplotne cidlo ci nahodou nenatoci normalne,zmeraj baterku pozri starter,prever poriadne zhavenie,kolko ma najazdene-realne?,je toho viac treba hladat
taky zalezi co jsi dal za znacku svicek hzavit by ti to melo od nejakej 5 zkus vickrat zasebou nahzavit a pak nastartovat a urcite bych zkusil odpojit i cidlo na teplotu da to velkou startovaci davku nafty ale nej lepci je dat to na vag diztak jsem z berouna cus
za studena svití tak max.10 sekund.Když je to zahřáté,tak 1s!To čidlo nevím kde je,kde ho mám odpojit?Když ho odpojím a půjde to,tak je to čidlem?.Baterku a žh.svíčky mám nové týden,startér si myslím,že je dobrý a má to 132 reálných km najeto
codll píše:taky zalezi co jsi dal za znacku svicek hzavit by ti to melo od nejakej 5 zkus vickrat zasebou nahzavit a pak nastartovat a urcite bych zkusil odpojit i cidlo na teplotu da to velkou startovaci davku nafty ale nej lepci je dat to na vag diztak jsem z berouna cus
Svičky bosh.To jsem zkoušel vícekrát nažhavit a NIC.A kde je to čidlo,abych ho mohl odpojit?
hovorim vymen palivovy filter...vela ludi sa cudovalo ako to mohlo byt vo filtry,ale zacinat treba s tym najlacnejsim a niekedy to fakt funguje...potom sa ozvi ci to zabralo....