Mam presne to samy a zkusenosti jsou dobry. Jezdim s ni uz pres rok (35tis. km) a krom par blbosti parada. Jede to slusne a spotreba ted v zime do 6,5l a to ji nesetrim. V lete jezdim kolem 6 a predpisovou jizdou klidne 5,5.
cau takze spokojnost?aj ja- spotreba taka podobna ako tvoja akurat som menil jednu hadicu ku cooleru bola trocha vysuchanana tej hlinikovej spojke inac najlepsia cena na nu je priamo od vw rozdiel 1400sk a co zimne starty?
harri777 píše:cau takze spokojnost?aj ja- spotreba taka podobna ako tvoja akurat som menil jednu hadicu ku cooleru bola trocha vysuchanana tej hlinikovej spojke inac najlepsia cena na nu je priamo od vw rozdiel 1400sk a co zimne starty?
JJ, spokojenost. Tu hadici jsem menil taky. Ja kokretne horni koleno u intercooleru, taky mela vyzvejkanej ten zamek. Az se sama rozpojila. Mel jsem ji taky od vw a stala myslim 900. Zimni starty v pohode. Akorat jsem ted jeste resil mizeni vody. Byl to o-krouzek u radiatoru, takze pakatel. Jenom ten pristup tam byl na nic.
jj,tandem jsem uz menil. Jenom prolinal a leptalo to hadici na vodu co je pod nim. Uplne zmekla az zacala tect. Kazdopadne jsem mel tandem s plastovym vickem. myslim, ze ty kovovy uz budou lepsi
harri777 píše:chlapi a ked sa smiem spytat co je to ten tandem ? ono auto ma uz skoro 100000 km a aku naftu najlepsie capovat ?
Ja pouzivam kanistrovu , ale kolegovia tu pisali, ze sa im osvedcila Shell V-Power diesel. Tandem je zdruzene vakuove a naftove cerpadlo, je pohanane vackou na opacnej strane ako rozvody.
auto je zo svajciarska len ked ho rano startnem voltmeter najprv ukazuje 12v az ked trocha pridam tak ukaze tak ako ma 14v to preco? meral som na svorkach baterky tak 14,3v