rozvody poradte jestli mě neojebali

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Colin2001
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

rozvody poradte jestli mě neojebali

Příspěvek od Colin2001 »

Zdar chlapi

tak jsem si nechal udělat rozvody (plus nějaký další věci) a mám takovej pocit, že jsem byl pěkně ojebán slušně řečeno

nejenže mi z nádrže zmizelo nafty asi tak na 100km dojezdu (když jsem to tam dával tak jsem měl lehce pod čtřičtvrtě nádrže a když jsem si to vzal tak lehce na půl) na najetejch kilometrech jsme to nepoznal, ael dojezd mi klest cirka o 100-150km

ale to hlavní, chtlě jsme rozvody dílů z prvovýroby nebo co by mi tam dali v origo servise a dostal jsme tam

řemen bosch (na kterým ale není vzadu na krabici napsáno 96kw ale jen 74kw a pak A3 8P 103KW)

dál věci značky ruville:

ruville Spannrolle (tension roller)

ruville Wasserpumpe

ruville umlenkrolle (tensioner pulley)

a něco (nevím co) SNR na krabici a nápis GALET DE DISTRIBUTION - timming belt tensioner GT357.39

za to je naúčtováno 9000,-

dál jsem nechal udělat žhavičky 1680,-
filtr oleje 150,-
filtr vzduchu 230,- (nejakej polskej FILTRON)
filtr paliva 420,- made in italy CLEAN FILTERS DN 993
olej valvoline 1260,-
za práci (výměna filtrů a oleje) si řekl 1200,- práce za rozvody byla v ceně rozvodů

takže celkově za výměnu rozvodů a oleje + filtrů a žhaviček 14 000,-

tak a ted mi řeknětě, je ruville nějakej šmejd, mám se proti tomu postavit, jeslikož jsme měli dohodnutý, že mi tam dá prvovýrobu, a nic od contitechu, iny, litensu, skf, febi, valeo jsme tam neměl.....
SNR, Ruville, taliánskej filtr paliva a polskej filtr vzduchu...... co si o tom mám myslet, poraďte, ještě jsme to neplatil a dohodnutý jsme měli že tam půjde prvovýroba.....
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Ruvvile není šmejd,ale ty jsi tak trochu blázen :) :)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

to Colin2001: A co by si chcel aby sme robili zadarmo??? A ta cena je normalna, neviam co sa ti nepaci.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

14000 za rozvody,olej a žhaviče?Počítám že kluci z fŕa by to dělali za polovinu.Na jakém autě to bylo?
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

počkej.14000 vč materiálu??To potom asi tak nějak jo.Já myslel jen práce
juro
Přispěvovatel

Příspěvek od juro »

contitech je v pohode mal som ho na 3 autách a v pohodičke tá výmena oleja za 1200sk je dosť mne to robia v servise za 400sk pričom to netrvá ani hodinu roboty
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

je to trošku dost no počítam že to bylo auto v popisu audi A3 96KW ikdyž autorizák je jeste dražší
VW T5 GP 103 KW long
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

nechal jsi se obrat tak jak jsem psal na audiclubu ;)
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Už jsem to psal na Škoda fóru.Autorizák=rozvody na OI TDi=1290,-kč-práce!!!Pokud nevěříte,ověřte si to-Autoservis Bártek a Syn FM-minulý rok.
Když se letos zrdažovalo tak to bude třebas 1500 no.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

cosby píše:Už jsem to psal na Škoda fóru.Autorizák=rozvody na OI TDi=1290,-kč-práce!!!Pokud nevěříte,ověřte si to-Autoservis Bártek a Syn FM-minulý rok.
Když se letos zrdažovalo tak to bude třebas 1500 no.
mooc hezka cena :-) najdou se i rozumný lidi :-)
VW T5 GP 103 KW long
Colin2001
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Colin2001 »

jojo píše:to Colin2001: A co by si chcel aby sme robili zadarmo??? A ta cena je normalna, neviam co sa ti nepaci.
nepacilo se mi to že jsme si dohodli že tam dá prvovýrobu a já ruville značku vubec neznám.... ted už jsme se na ní přeptal a vím že dělá více-méně prvovýrobu, takže v poho, ale i tak jsem si dokázal sehnat nový díly ina litens contitech skf febi a spol na rozvody za 4000,- ale v servise mi to nechtěli udělat........

jde o to že jsem neznal značku a tak jsem měl strach jestli to není šmejd........
Nikdo nechce aby někdo dělal zadarmo, to ne ;)
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
Colin2001
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Colin2001 »

cosby píše:14000 za rozvody,olej a žhaviče?Počítám že kluci z fŕa by to dělali za polovinu.Na jakém autě to bylo?
A3 1,9TDI 96KW ASZ 2001 rv
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Colin2001 píše:
jojo píše:to Colin2001: A co by si chcel aby sme robili zadarmo??? A ta cena je normalna, neviam co sa ti nepaci.
nepacilo se mi to že jsme si dohodli že tam dá prvovýrobu a já ruville značku vubec neznám.... ted už jsme se na ní přeptal a vím že dělá více-méně prvovýrobu, takže v poho, ale i tak jsem si dokázal sehnat nový díly ina litens contitech skf febi a spol na rozvody za 4000,- ale v servise mi to nechtěli udělat........

jde o to že jsem neznal značku a tak jsem měl strach jestli to není šmejd........
Nikdo nechce aby někdo dělal zadarmo, to ne ;)
Cena se mě zdá normální ani drahá ani levná , jen naplnění novýho pal filtru máš aspoň litr nafty + něco se spotřebuje při projetí na odvzdušnění , můžeš mě říct co si představuješ že budeš mít namontováno jako díly z prvovýroby ? Jestli se ti nelíbí ceny mohl jsi kontaktovat třeba Ladase a dohodnout se s ním na dílech a ušetřil bys .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

presne tak, Ladas predava rozvody na PD za dobre ceny ;)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Colin2001
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Colin2001 »

1pavel:

ted už mi pár lidí napsalo, že by se ruville nebáli, že to je v podstatě prvovýroba, takže už jsme v klidu, bál jsem se jen když jsme viděl ruville a snr, protože to pro mě byli díly co jsme neznal......

jinak já měl možnost sehnat si rozvody jaký jsem chtěl a o hodně levnějc, ale žádnej servisák mi na ně nechtěl dát záruku, když mi to tam namontuje, řekl to když se ti potká, tak za to já neručím..... proto jsme nakonec vzal ty od toho co mi je tam montoval....

no a s tou naftoiu, nevím nevím, pochopil bych litr, ale nějakejch 6 - 10 litrů?
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“