Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
travel242fx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba

Příspěvek od travel242fx »

je to rocnik 2003.Cim to moze byt pani vaha odisla po 100000km bola tam origo BOSCH objednala sa podla cisla starej nova vaha tiez BOSCH ale spotreba sa mi dvihla tak asi o 1,5-2litre.Auto taha tak ako predtym len ta spotreba :?
rozvody sa urobili teraz nedavno komplet ale spotreba sa neznizila.
alfik
Aktivista

Re: Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba

Příspěvek od alfik »

travel242fx píše:je to rocnik 2003.Cim to moze byt pani vaha odisla po 100000km bola tam origo BOSCH objednala sa podla cisla starej nova vaha tiez BOSCH ale spotreba sa mi dvihla tak asi o 1,5-2litre.Auto taha tak ako predtym len ta spotreba :?
rozvody sa urobili teraz nedavno komplet ale spotreba sa neznizila.
Nebude to tym,ze je ziiimaaaa? (noteeth)
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
travel242fx
Přispěvovatel

asi tazko vahu vzduchu som menil minuly rok v juni a bolo vonku teplo jak na hovado a spotreba vyletela okamzite o 2 litre.Asi to bude tym skurvenym fiatom :x
bury
Sběrač informací

Příspěvek od bury »

ja mam stejnej problem ale spotreba sla cca o 1litr nahoru a taky origo bosch. tak sm ji reklamoval ale zatim cekam na vyrizeni reklamce
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

travel242fx píše:asi tazko vahu vzduchu som menil minuly rok v juni a bolo vonku teplo jak na hovado a spotreba vyletela okamzite o 2 litre.Asi to bude tym skurvenym fiatom :x
Si mal tu novu vahu zmerat,kolko dava.Aj nova vec moze byt spatna. (wallbash)
Passat Variant 1.8T APU
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

alfik píše:
travel242fx píše:asi tazko vahu vzduchu som menil minuly rok v juni a bolo vonku teplo jak na hovado a spotreba vyletela okamzite o 2 litre.Asi to bude tym skurvenym fiatom :x
Si mal tu novu vahu zmerat,kolko dava.Aj nova vec moze byt spatna. (wallbash)
Suhlasim, aj mne sa uz stalo ze fungel nova vaha bola zla.
travel242fx
Přispěvovatel

zmerat? ako? mam kabel a programom len na VW ,fiata mi to nenacita...
som zvedavy ako dopadnes s tou reklamaciou.Inak auto ide dobre ako pisem takze reklamaovat je to tazko ked to nerobi ziadne problemi.Len ta spotreba mna to ted az tak netrapi je to firemne auto a ja do toho ŠTAVU nekupujem ,len ma to tak zaujimalo co by sa stym dalo robyt.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

travel242fx píše:zmerat? ako? mam kabel a programom len na VW ,fiata mi to nenacita...
som zvedavy ako dopadnes s tou reklamaciou.Inak auto ide dobre ako pisem takze reklamaovat je to tazko ked to nerobi ziadne problemi.Len ta spotreba mna to ted az tak netrapi je to firemne auto a ja do toho ŠTAVU nekupujem ,len ma to tak zaujimalo co by sa stym dalo robyt.
Jasne ze to ide dobre ked do neho leje nafty jak hluche. A tu vahu nevyreklamujes, zabudni nato. Podobny problem so zlou novou vahou som uz raz riesil a nepodarilo sa mi ju reklamovat. Presnejsie povedane nechceli sa so mnou ani bevit.
travel242fx
Přispěvovatel

No pekne.. takze len pockat kym tato zase neodide a potom kupit novu ale inu znacku kto este vyraba vahy pre toto auto? ake znacky?
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

travel242fx píše:No pekne.. takze len pockat kym tato zase neodide a potom kupit novu ale inu znacku kto este vyraba vahy pre toto auto? ake znacky?
Ze by Magneti Marelli
Mne sa podarilo jednu vyreklamovat.Musel som doniest papier,ze vaha bola menena v autoservise a hodnoty vahy,ktore ten servis nameral.
Passat Variant 1.8T APU
travel242fx
Přispěvovatel

alfik píše:
travel242fx píše:No pekne.. takze len pockat kym tato zase neodide a potom kupit novu ale inu znacku kto este vyraba vahy pre toto auto? ake znacky?
Ze by Magneti Marelli
Mne sa podarilo jednu vyreklamovat.Musel som doniest papier,ze vaha bola menena v autoservise a hodnoty vahy,ktore ten servis nameral.
hej? super ...to mas stastie a co znizila sa spotreba? ja uz kaslem nato akoze keby to bolo moje sukromne auto tak jasne ze idem reklamovat ale takto sa mi stym nechce nic robyt.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

U mna ani neslo o spotrebu,skor o to,ze autu sa nechcelo do otacok...
Passat Variant 1.8T APU
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“