rozvody sa urobili teraz nedavno komplet ale spotreba sa neznizila.
Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba
je to rocnik 2003.Cim to moze byt pani vaha odisla po 100000km bola tam origo BOSCH objednala sa podla cisla starej nova vaha tiez BOSCH ale spotreba sa mi dvihla tak asi o 1,5-2litre.Auto taha tak ako predtym len ta spotreba
Re: Fiat DOBLO 1,9JTD po vymene vahy vyssia spotreba
Nebude to tym,ze je ziiimaaaa?travel242fx píše:je to rocnik 2003.Cim to moze byt pani vaha odisla po 100000km bola tam origo BOSCH objednala sa podla cisla starej nova vaha tiez BOSCH ale spotreba sa mi dvihla tak asi o 1,5-2litre.Auto taha tak ako predtym len ta spotreba![]()
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Si mal tu novu vahu zmerat,kolko dava.Aj nova vec moze byt spatna.travel242fx píše:asi tazko vahu vzduchu som menil minuly rok v juni a bolo vonku teplo jak na hovado a spotreba vyletela okamzite o 2 litre.Asi to bude tym skurvenym fiatom
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Suhlasim, aj mne sa uz stalo ze fungel nova vaha bola zla.alfik píše:Si mal tu novu vahu zmerat,kolko dava.Aj nova vec moze byt spatna.travel242fx píše:asi tazko vahu vzduchu som menil minuly rok v juni a bolo vonku teplo jak na hovado a spotreba vyletela okamzite o 2 litre.Asi to bude tym skurvenym fiatom
-
travel242fx
- Přispěvovatel
zmerat? ako? mam kabel a programom len na VW ,fiata mi to nenacita...
som zvedavy ako dopadnes s tou reklamaciou.Inak auto ide dobre ako pisem takze reklamaovat je to tazko ked to nerobi ziadne problemi.Len ta spotreba mna to ted az tak netrapi je to firemne auto a ja do toho ŠTAVU nekupujem ,len ma to tak zaujimalo co by sa stym dalo robyt.
som zvedavy ako dopadnes s tou reklamaciou.Inak auto ide dobre ako pisem takze reklamaovat je to tazko ked to nerobi ziadne problemi.Len ta spotreba mna to ted az tak netrapi je to firemne auto a ja do toho ŠTAVU nekupujem ,len ma to tak zaujimalo co by sa stym dalo robyt.
Jasne ze to ide dobre ked do neho leje nafty jak hluche. A tu vahu nevyreklamujes, zabudni nato. Podobny problem so zlou novou vahou som uz raz riesil a nepodarilo sa mi ju reklamovat. Presnejsie povedane nechceli sa so mnou ani bevit.travel242fx píše:zmerat? ako? mam kabel a programom len na VW ,fiata mi to nenacita...
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Ze by Magneti Marellitravel242fx píše:No pekne.. takze len pockat kym tato zase neodide a potom kupit novu ale inu znacku kto este vyraba vahy pre toto auto? ake znacky?
Mne sa podarilo jednu vyreklamovat.Musel som doniest papier,ze vaha bola menena v autoservise a hodnoty vahy,ktore ten servis nameral.
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
-
travel242fx
- Přispěvovatel
hej? super ...to mas stastie a co znizila sa spotreba? ja uz kaslem nato akoze keby to bolo moje sukromne auto tak jasne ze idem reklamovat ale takto sa mi stym nechce nic robyt.alfik píše:Ze by Magneti Marellitravel242fx píše:No pekne.. takze len pockat kym tato zase neodide a potom kupit novu ale inu znacku kto este vyraba vahy pre toto auto? ake znacky?
Mne sa podarilo jednu vyreklamovat.Musel som doniest papier,ze vaha bola menena v autoservise a hodnoty vahy,ktore ten servis nameral.