multidiag ACTIA

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

proam
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

multidiag ACTIA

Příspěvek od proam »

zdravim vas vsetkych. pracuje niekto z vas na multidiagnostike actia. ake mate s tym skusenosti. dik za postrehy a pripomienky.
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

Už to sice bylo několkrát probírané,ale taky bych rád věděl všech postřehy. Asiati s tím nejdou,to vím. S jednotlivejma značkama jsem si vědom,ale...kodování vstřiků,akční členy,základní nastavení,klíčky a immo, a LOGY,atd. jdou s tím logy?Prostě jdou s tím i pokročilé funkce krom koncernuVW? Sory, ptám se pokaždý a na to samé,ale ještě nikdo mi jednoznačně neodpověděl,jestli je s tím nadmíru spokojen. Co ten nový upgrade 8.3?Prý ho v Atalu "smršili" a nejde skoro nic?Jsem na 99%rozhodnut si to koupit,ale rád si poslechnu všechny profesionální postřehy. Dík
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

jsem si asi odpověděl sám http://www.atal.cz/data/SW81_cz.pdf a skutečnost?
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

co myslis tym Prý ho v Atalu "smršili" a nejde skoro nic?
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

Mno,takhle mi to reprodukoval významný a tady nejmenovaný dealer Atalu, který současně provádí školení,apd. "smršili"=asi něco pokazili a vyslali to do světa, před pořádným otestováním, jako např. různé prvotní verze aut, windowsi,Visty,antiviry,apd...Takže jsem toto považoval jako oficiální informaci.
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

Dodatek:mám počkat cca měsíc, kdy vyjde opravná verze a pak mi to doporučuje koupit. Měsíc utekl,tak uvidíme.
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

(hm) zaujimave, ale nova verzia ma byt az niekedy v 3 mesiaci v roku.
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

No,je pravda,že když jsem se ptal na trochu odbornější věci ohledně funkčnosti,tak začal s tímto argumentem.Zajimavý, jinak chtěl jsem předtím KTS 530(taky prodává), ale strašně mě začal přesvědčovat o Atalu. Starší Atal mám ozkoušený na starý auta a fungoval dobře,ale za den jsem toho moc nestihl a nepostřehl. Zrovna tak KTS 550,ale ty samý vozy už s ní nešly,navíc ty zatracený licence. Dneska jsem mu volal a nezvedá telefon,tak jsem volal do Tábora Atal a pěkně nepřijemný,odkazovali mě na ostatní dealery,nedokázali mi odpovědět moc na otázky....takhle si ten kapitalismus za 70.000 teda nepředstavuju. Asi to pro ně není kšeft,nebo co.
Dayco
Přispěvovatel

Příspěvek od Dayco »

mam ho 3roky OBD ide všecko , WGrup ako Vag+predvolene funkcie/netreba č.kanalu/PSA komplet Diag,BMW ok +oline,MB ok,Fiat ok,akčne Ok.parametryOK,nejdu Japonci iba OBD ale zas Land Rover+. ale ako piše ta 8.3nic moc 8.2 bola lepsia, neviem čo viac +mam k tomu osciloskop . :)
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

ako moze byt novsia verzia horsia ako stara? to nepochopim.
a co prisposobovanie, programovanie, kodovanie jednotiek
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

T píše:No,je pravda,že když jsem se ptal na trochu odbornější věci ohledně funkčnosti,tak začal s tímto argumentem.Zajimavý, jinak chtěl jsem předtím KTS 530(taky prodává), ale strašně mě začal přesvědčovat o Atalu. Starší Atal mám ozkoušený na starý auta a fungoval dobře,ale za den jsem toho moc nestihl a nepostřehl. Zrovna tak KTS 550,ale ty samý vozy už s ní nešly,navíc ty zatracený licence. Dneska jsem mu volal a nezvedá telefon,tak jsem volal do Tábora Atal a pěkně nepřijemný,odkazovali mě na ostatní dealery,nedokázali mi odpovědět moc na otázky....takhle si ten kapitalismus za 70.000 teda nepředstavuju. Asi to pro ně není kšeft,nebo co.
zaujimalo by ma preco ta odkazovali na inych. moc moc zaujimave.
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

nikto dalsi nic nedopise? alebo tu nikto nerobi na tej diagnostike
JirkaJ
Přispěvovatel

Příspěvek od JirkaJ »

Vlastním tuto diagnostiku rok a používám jí denně několikrát a jsem s ní spokojen.Je pravda,že má nějaké mouchy jako například,že některé měřené hodnoty ukazují nesmysl.To si ale lehce ověřím jinýmí postupy jako třeba multimetr nebo osciloskop.Taky je pravda,že poslední verze software sice vypadá dobře,ale totálně ji zmršili protože jim jaksi vypadly některé značky.Musel jsem naistalovat zpět předešlou verzi.Cením si na této diagnostice možnost zobrazování grafické podoby a následné uložení v pdf formátu.U turba je to například požadovaný tlak a skutečný tlak.Takto je možno sledovat spoustu měřených hodnot.S polu s osciloskopem je to slušná kombinace.Na Asia auta to ale není.To hlavní pro mne je,že jsou výsledky a že se mi investice brzi vrátila.Jinak so se týče ukládání dat pří diagnostice,tak každá komuikace s řídici jednotkou se ukládá v podobě zprávy i s měřenýmí hodnotami.
sandet
Nováček

ACTIA Multi-Diag office v 10.1

Příspěvek od sandet »

Chcel by som sa vas spytat na tuto diagnostiku / ACTIA Multi-Diag office v 10.1 / ked by som ju chcel pouzivat v noteboku -- aky kabel by som mal kupit? mne napada jedine

ELM327 OBDII USB - verze 1.4[/b] prosim ci by ste mi stym nemohly poradit

Dakujem

http://www.motordiag.cz/produkt/elm14
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Chcel by som sa vas spytat na tuto diagnostiku / ACTIA Multi-Diag office v 10.1 / ked by som ju chcel pouzivat v noteboku -- aky kabel by som mal kupit? mne napada jedine

ELM327 OBDII USB - verze 1.4[/b] prosim ci by ste mi stym nemohly poradit

Dakujem

http://www.motordiag.cz/produkt/elm14

na hraní dobré
na práci k ničemu
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“