Nejde žhavení u Peugeot Partner VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejde žhavení u Peugeot Partner VYŘEŠENO
Prosím-nejde mi žhavení u Partnera . Prosím-jak je žhavící proud spínán?? Relé ?? Kde je toto relé umístěno? Děkuji, Honza
Naposledy upravil(a) 2952 dne 13 bře 2009, 18:06, celkem upraveno 1 x.
nejde žhavení..
Promiň..Partner r.v.2003 typ G
1834 ccm , myslíš napravo při pohledu zevnitř vozu, ..tedy poblíž alternátoru ?... buď prosím konkrétnější ..děkuji moc H.
P.S. ale zdá se mi divné, že by relé bylo na opačné straně než je baterie a svorky, kde jsou vyvedeny svíčky...asi jsi myslel opačnou stranu - tedy tu "do silnice "
1834 ccm , myslíš napravo při pohledu zevnitř vozu, ..tedy poblíž alternátoru ?... buď prosím konkrétnější ..děkuji moc H.
P.S. ale zdá se mi divné, že by relé bylo na opačné straně než je baterie a svorky, kde jsou vyvedeny svíčky...asi jsi myslel opačnou stranu - tedy tu "do silnice "

- automacher
- Aktivista
Re: nejde žhavení..
Ked sa na to/ vencavw/ diva tak určite pri tom nesedi za volantom . Takže ked otvoriš kapotu a zrovna sa nedivaš na tu peknu blodinu ale do motora,tak je to po pravej strane .2952 píše:Promiň..Partner r.v.2003 typ G

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Re: nejde žhavení..
automacher píše:Ked sa na to/ vencavw/ diva tak určite pri tom nesedi za volantom . Takže ked otvoriš kapotu a zrovna sa nedivaš na tu peknu blodinu ale do motora,tak je to po pravej strane .2952 píše:Promiň..Partner r.v.2003 typ G
P.S. ale zdá se mi divné, že by relé bylo na opačné straně než je baterie a svorky, kde jsou vyvedeny svíčky...asi jsi myslel opačnou stranu - tedy tu "do silnice "![]()
![]()

Prosím trochu podrobněji..
Prosím trochu podrobněji...ono někdy žhaví, někdy nežhaví, nyní už většinou ne..kde je "přesně" ten konektor? Díky Honza
Díky
Děkuji, super !...už jem našel relé, ale ještě se k němu nemohu dostat. Prší mi za krk...a nevím, jak vyndat světlo, protože relé je trochu jinde - umístěno dole, vedle světla, před filtrem. A jeden drát se viditelně hřál-asi budou vyhřáté kontakty. Díky moc všem za snahu pomoci
H.