koupě Octavia 1,8T

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kropitsch
Sběrač informací
Odpovědi: 0

koupě Octavia 1,8T

Příspěvek od Kropitsch »

Chystám se na jaře tohoto roku kupovat octavii 1,8T :D
Mohly by jste mi říct na co si u motoru a celkově při koupi tohoto vozu pozor???
miš
Přispěvovatel

Re: koupě Octavia 1,8T

Příspěvek od miš »

Kropitsch píše:Chystám se na jaře tohoto roku kupovat octavii 1,8T :D
Mohly by jste mi říct na co si u motoru a celkově při koupi tohoto vozu pozor???
Havně na ten motor:

Kamarád ho má AUM v Laurinovi a automatu... Nejdřív lambdy, pak vstřikovací jednotky (3 vyměněný, čtvrtá zatím drží), teď začla chastat olej jako prase a má zvuk jak moje AHF po úpravách a to má jen 150 tis. km (hm) no ale jak myslíš, vzal bych asi spíš ASZ a je klid... pár tady známejch triků a 1,8 T se můžou jít klouzat (rofl) nebudou ti stačit....
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

1.8 T nejni špatný ale žere to a moc nejede záleží kdo to měl před tebou a jaký mělo servis ale to je stejný i nafty...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Taky mám na jednu takovou zálusk, motor má skoro 300tis. a slabý tlak oleje. Čím to bývá, šálky, redukční ventil ? Sací koš a olejové čerpadlo je ok.
Zřejmě bude nejjednodušší přehodit motor :? Je s tím celkem sympatické svezení, zvlášť pokud by se z toho udělala 132kw, tak mi to nedá spát :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“