Cau chlapy, mam G4 AJM 85KW a potrebuju do toho koupit novou vahu vzduchu, mel jsem tam nejakou jinou co tam nema byt,proto mi to nechtelo jet....Pujcil jsem si vahu z fabie 74PD a jede to jak strela... Kupoval jste nekdo vahu na tenhle motor? jake by na ni melo byt cislo a kde jste ji kupovali? diky
PAIA píše:ahoj já sem ted nedávno taky kupoval váhu na ajm a je tam stejná jako na klasickejch rotačkách s oktávky nebo golf ta kulatá 66 a 81.
No ja jsem si to prave taky myslel podle tech objednacich cisel co maj na netu, pac je to stejne u 66 81 85kw..... Ale to museli podle me udelat nedavno nejakou uviverzalni nebo co, pac driv meli ty vahy odlisny cisla....
PAIA píše:ahoj já sem ted nedávno taky kupoval váhu na ajm a je tam stejná jako na klasickejch rotačkách s oktávky nebo golf ta kulatá 66 a 81.
No ja jsem si to prave taky myslel podle tech objednacich cisel co maj na netu, pac je to stejne u 66 81 85kw..... Ale to museli podle me udelat nedavno nejakou uviverzalni nebo co, pac driv meli ty vahy odlisny cisla....
Podle netu obj.cislo 0 281 002 757 a nejakej tip nebo co tam pisou 06A 906 461
ty to ted nevim ani sem to nebral podle čísla ale koupil bych to bejt tebou tady někde na bazaru novou nebo na aukru akolo 1000-1500 bosch,budeš tam mít vypsaný na jaký motory to je
bejvalo :vw bora variant highline 1.9tdi 85kw
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
mám a prodám,já si kupoval zbytečně.. bylo mi řečeno že je špatná,tak sem si koupil novou..teď už máme vag a vaha je bez problemu.. kolik dáš? ps- inzeruji ji,tak mrkni,cena není pevná,že.. http://autobazar.avizo.cz/vaha-vzduchu- ... 90765.html
á ji nemám ale frajer co dělá u nás takovou tu elektroniku a čipuje mi jí doporučoval stím že je lepší než bosch určitě bych se toho nebál,starší motory měli jenom ty pirburky.
bejvalo :vw bora variant highline 1.9tdi 85kw
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
PAIA píše:á ji nemám ale frajer co dělá u nás takovou tu elektroniku a čipuje mi jí doporučoval stím že je lepší než bosch určitě bych se toho nebál,starší motory měli jenom ty pirburky.
Mam pierburg v G3 a no problem uz tam byla kdyz jsme dovezli z nemec, najel jsem 120tis bez jedineho problemu ( celkem najeto 300tis )