Záměna turbín
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Záměna turbín
Ahoj, mám 81kW ASV motor v Ibize a teď mi odešlo turbo - Garett GT1749 028145702N. Jaké (krom toho samého:-) ) můžu použít bez toho, aby se muselo do něčeho zasahovat (nějaká příruba, jiné hadice, atd.)? Jsou bez problémů zaměnitelná všechna GT1749 s různými písmeny na konci (A,C..) nebo nejsou? Prostě chci jen vyndat staré, dát bez úprav nové a jezdit.
Snažil jsem se najít na to nějakou tabulku zaměnitelnosti jak bývá u některých autodílů, ale nenašel.
Dík
Snažil jsem se najít na to nějakou tabulku zaměnitelnosti jak bývá u některých autodílů, ale nenašel.
Dík
Re: Záměna turbín
Řekl bych,že bez problémů bude pasovat z Passata 1.9 TDI PD 130PS a Superb,do té staré Ibizy AFN to bylo úplně bez prblémů,na této jsem to zatím nezkoušel,ale taky mě to bude čekat (až tohle klekne,ale zatim je ve výborný kondici)Mamoot píše:Ahoj, mám 81kW ASV motor v Ibize a teď mi odešlo turbo - Garett GT1749 028145702N. Jaké (krom toho samého:-) ) můžu použít bez toho, aby se muselo do něčeho zasahovat (nějaká příruba, jiné hadice, atd.)? Jsou bez problémů zaměnitelná všechna GT1749 s různými písmeny na konci (A,C..) nebo nejsou? Prostě chci jen vyndat staré, dát bez úprav nové a jezdit.
Dík

Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a vela opatrnostiP.e.p.i.n píše:jj na to jsem zapomněl díky za dodatek a ještě akorád pootočíš ten hliníkovej vývod,passat a superb maj dolů a ty potřebuješ nahoru...ale to je otázka 2-3minut.

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ta radekce neni žadnej problém...toho bych se nabál...a hlavně to turbo je vétší..takže při tom samým výkonu nebude tak namáhanýMamoot píše:Takže nějaké turbo, které je s tím mým záměnné bez problémů (redukce atd.) není?

Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
O1 1.8 20v Turbo Rs
OK, pokud je redukce maličkost, zkusím to.
Neexistuje nějakej nákres nebo aspoň rozměry tý redukce? Hledal jsem to tu na fóru, ale marně.
Neexistuje nějakej nákres nebo aspoň rozměry tý redukce? Hledal jsem to tu na fóru, ale marně.
P.e.p.i.n píše:Ta radekce neni žadnej problém...toho bych se nabál...a hlavně to turbo je vétší..takže při tom samým výkonu nebude tak namáhanýMamoot píše:Takže nějaké turbo, které je s tím mým záměnné bez problémů (redukce atd.) není?
Andre je ma tusim za 200 nebo 300kc samotny ale s repas turbem jsme ji dostali jako bonusMamoot píše:OK, pokud je redukce maličkost, zkusím to.
P.e.p.i.n píše:Ta radekce neni žadnej problém...toho bych se nabál...a hlavně to turbo je vétší..takže při tom samým výkonu nebude tak namáhanýMamoot píše:Takže nějaké turbo, které je s tím mým záměnné bez problémů (redukce atd.) není?