Ahoj.
Měnil jsem na 206 1.4HDi r.v 2004 páčky na blikny. Měnil jsem je kvůli tomu že mi svítil Airbag. Byl špatnej ten kroužek, který je včetně páček. Problem je ten že mi od te doby nejde dálka v klíči. Myslíte, že to má něco společnýho spolu?
Nejde dálka 206
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Myslím že v tomhle případě je synchronizace zbytečná ,jelikož páčky fungují jen coby přijímač a převodník signálu,ovladač je přihlášen a zapsán v centrální jednotce BSi .e36power píše:Tak synchronizace neklapa..
Chci se zeptat nemáte někdo poblíž Prahy-západ diag. na Peugeoty? Nechce se nám k Domanskýmu.
Ty páčky cos měnil jsou nové ze stejným číslem ? nebo použité .
A zkoušel jsi pro kontrolu dát tam zpátky ty původní na které dálka fungoval?
Diagnostiku mám,mám i nějaké páčky rozebrané ,ale bohužel až Příbram.
Pokud přehodíš ty samé páčky ,musí všechno jet jak má .Maximálně se udělá znovu synchronizace jestli se to rozkoduje po X špatných pokusech.
Škoda že ty staré vyhodil,bylo by to všechno jednoduší ,hlavně se samotný převodný kroužek nechá přehodit.
Zkus zajet někam na vrak. i s autem a vyzkoušej jiné raději na místě .
Když budeš chtít klidně zajeď ,můžem na to mrknout na diag ,mám myslím i nějaké rozebrané vnitřky,dalo by se popř. něco složit.
Škoda že ty staré vyhodil,bylo by to všechno jednoduší ,hlavně se samotný převodný kroužek nechá přehodit.
Zkus zajet někam na vrak. i s autem a vyzkoušej jiné raději na místě .
Když budeš chtít klidně zajeď ,můžem na to mrknout na diag ,mám myslím i nějaké rozebrané vnitřky,dalo by se popř. něco složit.