Adresa 17
00476 říd. jednotka palivového čerpadla (J538)
bez komunikace
Adresa 19
00476 říd. jednotka palivového čerpadla (J538)
bez komunikace
00463 říd. jednotka digitální audiosoustavy (J525)
bez komunikace
Adresa 46
01134 houkačka alarmu H(12)
bez komunikace
01135 snímač hlídání vnitřního prostoru
přerušení
Chyby jsem vymazal, ale naskočily zpět. Pašík se chová bezproblémově na první pohled není nic znát, aspoň tedy myslím... . Můžete mi poradit jakým způsobem mohu tyto chyby odstranit?
Díky za každou radu.
01 - vymen snimac teploty..dost odchadzaju..a samozrejme skontroluj kable
08 - pravdepodobne uz budes mat menej chladiaceho media..doplnit
co sa tyka 17 a 19 skontroluj CAN vedenie..merane bloky od adresy tusim 125 vyssie..
46 skontroluj alarm hukacku ci funguje ...a ta druha chyba je jasna...preruseny obvod na ultrazvukoch
alarm sa aktivuje dialkovym.musis pockat asi cca 30s..
vo VAGU je polozka Merane parametre (v adrese 17 ale aj 19)a tam kanal 125 a vyssie..cize 126,127 atd..sledovat tam ako tam bude kumunikaciu ukazovat
Dnes jsem byl v autorizovaném servisu a jediné co mi byli schopni opravit z diagnostikovaných závad byla LED imobilizéru ve dveřích řidiče - pravděpodobně někdo zapomněl tuto diodu zapojit. Na ostaní závady jen krčili rameny.
Adresa 46 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 1J0 959 799 L
Komponent: 0W Zentral-SG Komf.0002
Kódování: 04097
Opravna #: WSC 31480
4 Nalezeny chyby:
00912 - Spinac spousteni oken vpredu vlevo (E40)
27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky
00944 - Vyhrivani zrcatka na strane spolujezdce (Z5)
35-00 - -
00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222)
27-00 - nesmyslny signal
00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223)
27-00 - nesmyslny signal
Konec -------------------------------------------------------
Nevite co je konkretne v haji?Zkusil jsem je vymazat a neslo smazat jedine cidlo teploty paliva.Projel jsem ji a opet zase se ukazali.
Jeste bych mel otazku,sice to spadava pod jine forum,ale nevim si rady.Auto bylo odstavene od ledna do zacatku kvetna.Padla prevodovka a majitel se vykaslal na opravu.Koupil jsem ji od neho dost vyhodne.Vymenil jsem prevodovku,spojku,udelal rozvody,vymenil oleje,filtry.Kdyz jsem ji jel projet,tak jsem zjistil,ze turbo nejde jak ma.Malej naznak efektu tam je(1,2stupen se vytoci rychle,ale od 3stupne je to liny),kdyz ji vytocim pres 3000ot tak spadne do nouzaku.Vymenil jsem hadicky k turbu a dal novej ventyl N75.Myslel jsem ze to bude tim a porad zadna zmena.Jeste kdyz to tocim nad 2000ot tak kouri cerne.Dal jsem to do autorizovaneho servisu a tam mi rekli,ze je turbo K.O. Ze mi ho vymeni a kdyz jsem se zeptal na cenu,tak rekli,ze oprava vyjde kolem 30 000kc.To jsem si rekl,ze jsou nejak dost predrazeny ne?Je mozne ze by turbo prestalo fungovat tou odstavkou?Vim ze v listopadu jeste fungovalo jak ma,protoze jsem osobne delal STK.Omlouvam se za slohovku,ale vazne nevim si rady a nechce se mi podporovat drahe servisy.Dekuji za rady