Programátor WILLEM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Programátor WILLEM
Máte někdo zkušenosti s tímto programátorem,já jsem ho zakoupil s redukcí na paměti z ECU motoru a vůbec to nemůžu rozchodit.Poradil by jste mi někdo prosím....
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
vagus píše:Willema mám už dlouho, koupil jsem kdysi stavebnici přímo od autora. Popiš přesně o jaký typ paměti se ti jedná. To naswitchování je někdy pruda, v programu jsou obrázky na dvě verze desek a to co máš na stole je obvykle ještě trochu jiné
jedná se o pamět do ECU motoru na TDI AM29F400BT,mužu ti poslat fotku jak to mám napinovaný
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
Jo,jo přečteš a upravíš s tím jakou koliv paměťtechcar píše:Zdar hele vim ze to je blbej dotaz ale jakou presnou funkci ma ten programator to s nim jde naprogramovat ECU?
predem diky za odpoved
A co si o tom myslis. Myslim jako jestli je to spolehlivy pripadne jak moc velky znalosti k tomu musis mit. A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?matesoft píše:Jo,jo přečteš a upravíš s tím jakou koliv paměťtechcar píše:Zdar hele vim ze to je blbej dotaz ale jakou presnou funkci ma ten programator to s nim jde naprogramovat ECU?
predem diky za odpoved
Diky za pomoc
http://www.willem.org/catalog/techcar píše:........A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?
Diky za pomoc
A podporuje vubec 44 pinu?Jestli chces koupit neco nad cim nemusis premyslet tak je treba od elnecu Labprog,sice 15tis,ale supervagus píše:http://www.willem.org/catalog/techcar píše:........A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?
Diky za pomoc
- maniacdewil
- Přispěvovatel