Programátor WILLEM

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
matesoft
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Programátor WILLEM

Příspěvek od matesoft »

Máte někdo zkušenosti s tímto programátorem,já jsem ho zakoupil s redukcí na paměti z ECU motoru a vůbec to nemůžu rozchodit.Poradil by jste mi někdo prosím....
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

je dulezite ho vzdy naswichovat na dany typ pameti, jak to je ukazane v programu. od koho si ho koupil ?
matesoft
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesoft »

ghoust píše:je dulezite ho vzdy naswichovat na dany typ pameti, jak to je ukazane v programu. od koho si ho koupil ?
Udělal jsem to přesně podle návodu a pořád mi to hlásí error,koupil jsem ho na mtaplus.cz
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Willema mám už dlouho, koupil jsem kdysi stavebnici přímo od autora. Popiš přesně o jaký typ paměti se ti jedná. To naswitchování je někdy pruda, v programu jsou obrázky na dvě verze desek a to co máš na stole je obvykle ještě trochu jiné (crazy)
matesoft
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesoft »

vagus píše:Willema mám už dlouho, koupil jsem kdysi stavebnici přímo od autora. Popiš přesně o jaký typ paměti se ti jedná. To naswitchování je někdy pruda, v programu jsou obrázky na dvě verze desek a to co máš na stole je obvykle ještě trochu jiné (crazy)

jedná se o pamět do ECU motoru na TDI AM29F400BT,mužu ti poslat fotku jak to mám napinovaný
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Pošli obrázek s hláškou, u tohoto adaptéru je ještě nutné propojit adresovací vodič z redukce se základní deskou. Ale hláška error je tak trošku všeobecná. Pokud chceš poradit, musíš trošku podrobněji specifikovat...
techcar
Nováček

dotaz

Příspěvek od techcar »

Zdar hele vim ze to je blbej dotaz ale jakou presnou funkci ma ten programator to s nim jde naprogramovat ECU?
predem diky za odpoved
matesoft
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz

Příspěvek od matesoft »

techcar píše:Zdar hele vim ze to je blbej dotaz ale jakou presnou funkci ma ten programator to s nim jde naprogramovat ECU?
predem diky za odpoved
Jo,jo přečteš a upravíš s tím jakou koliv paměť
techcar
Nováček

Příspěvek od techcar »

matesoft píše:
techcar píše:Zdar hele vim ze to je blbej dotaz ale jakou presnou funkci ma ten programator to s nim jde naprogramovat ECU?
predem diky za odpoved
Jo,jo přečteš a upravíš s tím jakou koliv paměť
A co si o tom myslis. Myslim jako jestli je to spolehlivy pripadne jak moc velky znalosti k tomu musis mit. A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?
Diky za pomoc
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

techcar píše:........A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?
Diky za pomoc
http://www.willem.org/catalog/
meky
Sběrač informací

Příspěvek od meky »

vagus píše:
techcar píše:........A asi nejdulezitejsi vec na kterou se chci zeptat.......Skvara? kolik to tak vyjde se vsim vsudy?
Diky za pomoc
http://www.willem.org/catalog/
A podporuje vubec 44 pinu?Jestli chces koupit neco nad cim nemusis premyslet tak je treba od elnecu Labprog,sice 15tis,ale super
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

jenže labprog už prestali prodavat misto nej nabizej beeprog ale za 21tis :? ,to už je moc,taky řešim jakej koupit programator,hledam nejakou levnější variantu,kdo poradí nebo proda něco funkčního ;)
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“