A6 81kW TDI pada od 4tis ot. v zatahu do nouzaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 81kW TDI pada od 4tis ot. v zatahu do nouzaku
i po vymene vahy pada od 4tis v zatahu do nouzaku, studeny nechce startovat resp. trva mu to dlouho (zhavicky i vstriky jsou v poradku) nevite co by to mohlo jeste byt dalsiho ? Logy z jizdy jsem sem daval uz davno... bohuzel bez odezvy
predem dik za nejake nasmerovani
predem dik za nejake nasmerovani
no-fossil_fuel // A6 TDI r.v. 2000 81kW (motorcode AVG)
1. startování může souviset s předvstřikem - zkontroluj Vagem nebo špatný startér nebo vyběhaný čerpadlo - zkus zvýšit startovací dávku a nebo všechno dohromady
2: padání do nouzáku je na 99% způsobeno zatuhlýma lopatkam ana turbu, na log jsem se nedíval, ale je to nejčastější na VGT
3: Je to úplně něco jiného, pak neplatí body 1 a 2.
2: padání do nouzáku je na 99% způsobeno zatuhlýma lopatkam ana turbu, na log jsem se nedíval, ale je to nejčastější na VGT

Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Jo predvstrik byl trosku rozhaseny. Budu ale delat brzo rozvody takze ho necham nastavit najednou. Zatuhly lopatky nebo zatuhla regulace? Regulace je totiz v poradku, abych nenechaval rozdelavat turbo zbytecne....cippis píše:1. startování může souviset s předvstřikem - zkontroluj Vagem nebo špatný startér nebo vyběhaný čerpadlo - zkus zvýšit startovací dávku a nebo všechno dohromady
Po nastartovani ti musi vijet regulacni tycka az nahoru, kdyz vyjede tak zkus rukou zda-li se nekde nesekano-fosil píše:Jo predvstrik byl trosku rozhaseny. Budu ale delat brzo rozvody takze ho necham nastavit najednou. Zatuhly lopatky nebo zatuhla regulace? Regulace je totiz v poradku, abych nenechaval rozdelavat turbo zbytecne....cippis píše:1. startování může souviset s předvstřikem - zkontroluj Vagem nebo špatný startér nebo vyběhaný čerpadlo - zkus zvýšit startovací dávku a nebo všechno dohromady

použij tlačítko "hledej", řešilo se to tady asi milionkrát, každý týden alespoň 7Xno-fosil píše:Jo predvstrik byl trosku rozhaseny. Budu ale delat brzo rozvody takze ho necham nastavit najednou. Zatuhly lopatky nebo zatuhla regulace? Regulace je totiz v poradku, abych nenechaval rozdelavat turbo zbytecne....cippis píše:1. startování může souviset s předvstřikem - zkontroluj Vagem nebo špatný startér nebo vyběhaný čerpadlo - zkus zvýšit startovací dávku a nebo všechno dohromady

Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
hledej co ?
cippis píše:hledej jasne... ale hledej CO ?no-fosil píše:
použij tlačítko "hledej", řešilo se to tady asi milionkrát, každý týden alespoň 7X
jo a jeste mi to nechce studene startovat
je pravda ze studene se mu moc nechce startovat, nevim jestli to s tim souvisi...cippis píše:padání do nouzáku, AFN.......
predvstrek ked za niekym skocis co ma vag nastavis rychlo, staci potocit trocha cerpadlom. pretoze je mimo ti to zrejme aj tazsie startuje. padanie do nudzaku = treba pozerat kolko to turbo tlaci a ako dlho, zrejme 1,5 a nezreguluje to dole a bude to asi seknute. ale to chce na vaga a podla toho.no-fosil píše:Jo predvstrik byl trosku rozhaseny. Budu ale delat brzo rozvody takze ho necham nastavit najednou. Zatuhly lopatky nebo zatuhla regulace? Regulace je totiz v poradku, abych nenechaval rozdelavat turbo zbytecne....cippis píše:1. startování může souviset s předvstřikem - zkontroluj Vagem nebo špatný startér nebo vyběhaný čerpadlo - zkus zvýšit startovací dávku a nebo všechno dohromady
GIV var asz 4mot upraveny