Turbo tdi 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo tdi 81kw
Prodam turbo na skodu octavii 1,9tdi 81kw.cena 2000
To Johny9:proč neoodpovídáš na přečtené SZ??? mám problém který chci řešit mezi náma dvěma fotky co jsi dostal jdou vložit i sem a text také....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
stále mi neodpovídáš na SZ chceš propírat ten "problém" tady????? 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Re: Turbo tdi 81kw
Ahoj, máš ešte to turbo??Johny9 píše:Prodam turbo na skodu octavii 1,9tdi 81kw.cena 2000
jesli je ok tak ho pošli rovnou ke mě ale bez jakékoliv dobírky něco si dlužíme Johny9 tvé nereagování na SZ po přečtení mě přestávají bavit ....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
neboj Havířov nejni z Prahy daleko a všude někoho znám 
ještě ho budu varovat a pak ukážu co mi prodal za shit!

ještě ho budu varovat a pak ukážu co mi prodal za shit!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
ale no tak
Panove,prece si tady nebudeme vyhrozovat,ikdyz ja taky uprednostnuji fer jednani...........Nez vyhrozovani jsem pro ciny

Jednoho dne jsem si objednat toto:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
v popisu inzerátu už chybí že je ok a vyndaný z bouračky....
o zbytek komunikace se podělím později....
to klo55 : máme kdyžtak SZ
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
v popisu inzerátu už chybí že je ok a vyndaný z bouračky....
o zbytek komunikace se podělím později....
to klo55 : máme kdyžtak SZ

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Jelikož až do teď si uživatel Johny9 neudělal čas nebo nenašel odvahu odepsat a zdůvodnit proč mi místo slibovaného zboží poslal jen šrot z kterého je dobrá jen ovladací dóza donutil mne udělat mu dobrou reklamu takže vezmu to z kraje jednoho dne jsem reagoval na jeho inzerát na prodej turba byl jsem seznámen se stavem že pochází z bouraného vozu a že je funkční obchod dojednán předána adresa všechno v pohodě jako s kdekým jiným odsud než balík dorazil ještě se asi 2x-3x dotazoval zdali je už zásilka na místě prostě takový starostlivý jednání ale až do té chvíle nez jsem otevřel krabici v níž měl být onen poklad od té doby je jen komunikační ticho sice se tu občas objeví doručí se mu zpráva objeví se mu inzerát ale jinak nereaguje nemám potřebu nikomu škodit ale tohle neberu jako solidní jednáni i tu baňku bych odkoupil a zavřel oči že se mě pokusil ojebat a tak to dostane se vším všudy.POZOR JEDNÁ SE O NESOLIDNÍHO ČLENA FÓRA VEŠKERÉ OBCHODOVÁNÍ S NÍM NEDOPORUČUJI!!!!
teď i s obrázky....

doručený balíček

Adresa odesílatele pozor s tímto člověkem neobchodujte!

zabalené zboží aneb zajíc v pytli

sice originál zakrytování deklíky ale asi ne z důvodu demontáže po bouračce ale z důvodu že je turbo lehlý a bylo namontováno nové

turbo v minulosti jasně mastilo tudíž nebylo 100% ok jak tvrdil prodávající

evidentní poškození výfukové lopatky turbodmychadla
Malá ukázka komunikace mezi mnou a Johny9
http://dieselpower.cz/forum/privmsg.php ... d&p=379627
http://dieselpower.cz/forum/privmsg.php ... d&p=382612
Tudíž závěr si udělejte sami řeším to už nějaký čas a do teď se mi nedostalo jediné zprávy ani blbými reakcemi do jeho inzerátu ani na SZ
Beru to tak že uživatel Johny9 jehož adresa je Jan Franěk Havířov-Město Dělnická 1 psč 736 01 je neseriózní člen nebo i člověk ale ono na něj dojde
teď i s obrázky....

doručený balíček

Adresa odesílatele pozor s tímto člověkem neobchodujte!

zabalené zboží aneb zajíc v pytli

sice originál zakrytování deklíky ale asi ne z důvodu demontáže po bouračce ale z důvodu že je turbo lehlý a bylo namontováno nové

turbo v minulosti jasně mastilo tudíž nebylo 100% ok jak tvrdil prodávající

evidentní poškození výfukové lopatky turbodmychadla
Malá ukázka komunikace mezi mnou a Johny9
http://dieselpower.cz/forum/privmsg.php ... d&p=379627
http://dieselpower.cz/forum/privmsg.php ... d&p=382612
Tudíž závěr si udělejte sami řeším to už nějaký čas a do teď se mi nedostalo jediné zprávy ani blbými reakcemi do jeho inzerátu ani na SZ
Beru to tak že uživatel Johny9 jehož adresa je Jan Franěk Havířov-Město Dělnická 1 psč 736 01 je neseriózní člen nebo i člověk ale ono na něj dojde

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower