octavia 81kw TDi snimac jehly, snimac ot. motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 81kw TDi snimac jehly, snimac ot. motoru
Chlapi, víte co s tím?? Vag píše snímač zdvihu jehly g80 177654 P1246-35-10 sporadicky a potom snímač otáček motoru g28 16706 p0322-35-10 je to u octavie 2001 81kw tdi. Mám vyměnit jehlu a snímač otáček nebo třeba jen jehlu???? Díky
Cukání může způsobovat jak snímač jehly tak snímač otáček, těžko poradit, když jsou psány oba dva. Ale osobně bych po zkušenostech spíš sázel na jehlu.
Při poruše snímače jehly motor jede (i když v nouzi), při poruše snímače otáček motor nejede vůbec.
Při poruše snímače jehly motor jede (i když v nouzi), při poruše snímače otáček motor nejede vůbec.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
díky zkusim napřed jen tu jehlu, ale mechoš říkal, že u jakéhosi auta snímač blbnul a taky tojezdilo, tak uvidime.. Ale před dvěma dny jsme to vagem smazali a zatim zhaveni neblika ale parkrat to cuklo.Marek77 píše:Cukání může způsobovat jak snímač jehly tak snímač otáček, těžko poradit, když jsou psány oba dva. Ale osobně bych po zkušenostech spíš sázel na jehlu.
trokis..tohle presne mi delalo obcas uz nejake dva roky zpet,nejvice v zime,nedavno to zacalo padat do nouzaku a ted kdyz sem mesic nejezdil,odeslo to definitivne..uz si pripravuj kacaky na novetrokis tn píše:mam ibizu 1,9 tdi 81kw uz pol roka mi blika zhavenie(snimač zdvihu ihly)tak som ju vymenil a blika stale sem tam prestane a pocase zacne.auto chodí jak drak akurat niekedy jemne kolísu otacky na volnobehu ale len za studena.uz sme vyskusali vselico a skusame dalej

seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot