BMW 316i coupé
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW 316i coupé
Mám tu BMW 316i E36 r.v. 1994. Občas mu přestanou fungovat stěrače. Jdou např. hodinu i více a pak stop. A zase obvykle po vypnutí a zapnutí zapalování se rozběhnou. Kontroloval jsem motorek, ovládací páčku a vše se zdá o.k. Myslím si, že chyba je v cyklovači (malá černá krabička s 15ti pinovým konektorem umístěna v palubní desce na pravé straně vedle ŘJ). Sehnat tento nepodařený hybrid je takřka nemožné. Jedině snad origo v BMW a to se neodvažuji hádat cenu. Nemáte někdo zkušenost s nějakou náhradou nebo možná to někdo bude mít někde v dolním šuplíku...
Ten wiwa modul je ta krabička o které jsem psal (cyklovač). Podle mně je vadná, protože motorek byl samostatně zkoušený a fachčí. Když dojde k samovolnému zastavení stěračů a ručně sepnu jedno ze dvou relé, které jsou v krabičce, tak se stěrače rozběhnou. Tu krabičku bych právě potřeboval. Je nová nebo starší? Cena a jak rychle seš schopen to poslat? Jem z Moravy od Přerova, takže pokud nejsi až někde od Košic mohl bych dojet. Díky.dodi911 píše:Bud sa zasekava dobeh v motorceku, alebo wiwa modul. To je ta krabicka pod kastlikom. Jednu som zohnal pre chlapika, len sa akosi nnoezval, cize mam ak chces.