tak jak to tu citam, kua az mam chut zajst zajtra do mojho rokmy overeneho noname servisu a dat si tam skontrolovat ci mi niekto v poslednych dnoch nesahal na turbo, kedze som dnes po 11 dnoch dotahol konecne domov svojho VW (Passat 3C 2.0TDi 103kW DPF Highline BMP 12/2005)
predminuly tyzden mi vypovedalo sluzbu mazanie a ja som bol nuteny ho odtiahnut do najblizsieho VW servisu ...atd.. atd..
chlapci v autorizovanom VW servise mi po kontrole stavu motora povedali treba menit to a to a to (ziadne turbo) podotykam caloval som za servis 2108,48€ !!! (zaujimave ze sa z odhadovanou cenou zmylili iba o 8,48€!!!),
kedze som auto hned po zasignalizovani problemu s tlakom hned vypol potom som ho este nastartoval a spustil sa na volnobehu take 3-4 km (bez plynu) z kopca, nikdy som ani len nepocul turbo ze je pod kapotou a teraz ked odchadzam z nemenovaneho autorizovaneho servisu v presove technik hovory vsetko super, vsetko fasa a ja na nho a turbo ok? a on na mna ze trosku ho pocut, ale to je normalne, dokonca aj u novych aut . tak ja nic na to ,ked ok tak ok a odchadzam zo servisu, na rovinke ho trosku pritlacim a hluk ze ani radio sa neda pocuvat, tak teraz fakt neviem ci mi ho mohlo na ten volnobeh dole kopcom bez mazania chytit, alebo ho hajzli vymenili za nejaku dozivajucu sunku a cakaju ze sa o tyzden dva uvidime znova.
co vy na to hosi ?
da sa len tak pohladom zistit ci bolo s turbom nieco robene (vymena, alebo umyselne poskodenie) ?
oplati sa zaplatit taku prehliadku v druhom servise? a bolo by to vobec dokazatelne?
alebo som si ho poje.al sam tym ze som siel chvilu bez mazania (max 2min!) ?
na kolko by vyslo nove a na kolko repas, alebo servis toho mojho?
sa vam vsetkym ospravednujem ak to tu nepatri