AKO privret EGR ventil VAGom???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- djrjay
- Přispěvovatel
AKO privret EGR ventil VAGom???
poradte.
please
please
-
- Nováček
EGR
Ja som to riešil ako to už tu bolo písané mnohokrát nerezovým plieškom o hrubke 3 mm.Fachčí to jedna radosť a bez VAGU.
-
- Přispěvovatel
samozrejme ze prejdeskuro píše:A prejdes potom emisnou?

EGR je otvoreny len na volnochode ak sa nemylim...aby sa znizovali emisie motora ked stoji na volnobeh. pripadne ma opravte ak sa mylim
a na VAG sa vykasli ,bud tam daj blendu alebo odpoj hadicku od EGR ventilu a hadicku zaslep blendou .mam to tak urobene a spokojnost ,ale urcite kupim ten plech a uzavrem to poriadne ,zatial tokto na chodniku sa to da osetrit

Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Vagem jde jen omezit, ale ne zavřít na 100%, lepší je plech a hadička a je klid, osobně mám egr off a místo katu rouru a měl jsem nejlepší hodnoty za poslední 3 měření emisí.... Hlavně se nebáttravel242fx píše:samozrejme ze prejdeskuro píše:A prejdes potom emisnou?,asi si nikdy nebol na emisnej z diezlom ,chlapik meria iba dymivost motora a to vypaluje motoru skoro plne otacky ,vtedy je aj tak EGR uzavrety riadiacou jednotkou
EGR je otvoreny len na volnochode ak sa nemylim...aby sa znizovali emisie motora ked stoji na volnobeh. pripadne ma opravte ak sa mylim
a na VAG sa vykasli ,bud tam daj blendu alebo odpoj hadicku od EGR ventilu a hadicku zaslep blendou .mam to tak urobene a spokojnost ,ale urcite kupim ten plech a uzavrem to poriadne ,zatial tokto na chodniku sa to da osetrit

RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
to som skusal s tou hadickou ale po 40km zacne palubovka pisat Check Engine.travel242fx píše:samozrejme ze prejdeskuro píše:A prejdes potom emisnou?,asi si nikdy nebol na emisnej z diezlom ,chlapik meria iba dymivost motora a to vypaluje motoru skoro plne otacky ,vtedy je aj tak EGR uzavrety riadiacou jednotkou