Nazdar chlapi!Prosím o radu(info)čo sa týka katalyzatoru.Kedy sa mení - Octa I 81 kW - 205 000 km.Prípadne dajte tip na kúpu nového za rozumnú cenu,alebo tie náhrady čo ponúkajú na nete sú rovnocenné?Díky!
Slajchy píše:Když už ho děláš, tak ho tam nedávej vubec. Ušetříš peníze a když ho tam nedaš, tak se vubec nic nestane. Spíš ti přibude nějaká ta kobylka navíc...
Slajchy píše:Když už ho děláš, tak ho tam nedávej vubec. Ušetříš peníze a když ho tam nedaš, tak se vubec nic nestane. Spíš ti přibude nějaká ta kobylka navíc...
Tak to ti verím,ale čo STK a emisná kontrola?
Emise neřeš to projde vždycky a STK taky. Když protáhneš trubku krz kat tak nikdo nic nepozná. Pročti si tady forum, je to tu hodněkrát řešený
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Smradlavá žížala píše:A ty si myslíš, že ve 200 000 km ještě funguje? Ha ha ha.
Po 200K asi už fit nebude ale pořád je lepší nějaká účinnost než žádná účinnost. Cítil jsi někdy auto které má vykuchaný katalyzátor ? Taky jsem měl na to zálusk ale když jsem cítil, co letí z výfuku kamarádova Golfu tak jsem na to rychle zapomněl. Toto není dobrá volba, toto je prostě ekologická prasárna. Dobře EGR mám zaslepené ale s tím KATEM mějte rozum...
Podívej se kolem sebe co jezdí za auta a co z nich leze za sračky. Letadla, lokomotivy, lodě, tepelný elektrárny.......o tom vůbec nemluvim. A taky si zjisti jakej podíl na znečištění ovzduší mají auta.