prosim o radu passat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jan
Nováček
Odpovědi: 0

prosim o radu passat

Příspěvek od jan »

ahoj
Potrebuju radu.Koupil jsem passata 1.8 b5,cca po 2km se zacne od serva ozyvat nepekny zvuk.Tezko ho popsat,ale je to podobne jako kdyz vztocite volant do krajove polohy,ale tento zvuk je slysitelny v celem rozsahu otaceni volantem.v aute je uplne nove cerpadlo serva.Muze mi,prosim nekdo poradit.Dekuji.
Jsem uz nejakou dobu v Irsku a tezko se tady domahat nejake r

ady.Opravdu spoleham na ceske hlavicky ;)
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Skontroluj, či je dosť oleja, potom pozri napnutie oleja. A keď nie tak je chyba v Serve pokial je zle uskladnené aj nové môže byť zlé.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
jan
Nováček

Příspěvek od jan »

Oleje je dost,ale nema uz barvu do cervena,ale spise hnedou.Myslite,ze by pomohla jeho vymena :? kazdopadne moc dekuju za radu.
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Výměna může pomoci, ale jestli vadné čerpadlo.
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Jo a mrkni do nádobky při chodu motoru jestli to nepění.
jan
Nováček

Příspěvek od jan »

Tak jsem se na to dival pri nastartovanem motoru.Nepeni to,ale hladina oleje je neklidna.Klesa a narusta.moc moc dekuji za vas zajem a rady.
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

tohle chrčení mi to dělalo když to nebylo řádně odvzdušněný... odvzdušnuje se to tak, že daš plnej rejd doprava, podržíš, doleva plnej, podržíš atd...
ale zase to dělalo hned po nastartování a furt, dokud jsem to neodvzdušnil...

u myho auta nemam dole chladič na servokapalinu, mam tam misto něj jen kovovy Učko, u kteryho mi jednou kapalina uplně vytekla za jízdy, samozdřejmě ve ,,vracečce,, :) hned sem pochopil, proč sou jezdci WRC tak spocení když jim odejde posilovač :D vedel sem kde a co mam hledat a benzinka s GIII olejem byla blízko... nastesti... dá se s tim jezdit dlouhodobě ? třeba 100km ? nebo posilovač odejde skoro hned ?
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
kiru
Přispěvovatel

Příspěvek od kiru »

Ak mas alternator s volnobezkou, kukni na nu ... ;)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Správně bu mělo mít každé servořízení filtr. Většinou bývá v nádobce a pokud je zanesený, tak to dělá pěkný dívadlo. Už jsem se setkal ale s auty, kde filtr nebyl. Jestli to někdo vyndal, to nevím, ale kažopádně bych to pořádnš prohlédl.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
jan
Nováček

Příspěvek od jan »

jeste jsem se dival do katalogu a v tomto passatu ma byt zeleny typ oleje,ale v nadrzce je cerveny.muze to nejak ovlivnit servo a byt to hlucne :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“