http://www.szwholesale.com/images/ProPh ... MANDER.jpg
potreboval som to hlavne na vycitanie pinu a zmenu km v RJ motora EDC 15. (na km mam vagtacho 2.50). ale kedze mam teraz problem s rj airbagu (temu nizsie
 ) skusal som zmazat crash data pomocou tohoto mojho zazracneho kablika a.........nic. rj airbagu neodpoveda.. mam doma aj golf 5 2004 tak som skusil aj komunikaciu ale nic. zitil som ze mi ide len K line. can nie. kabel som aj rozobral a odfotil (fotky neskor vecer) a potrovnal s KKL USB ktory mam tiez. v tom comanderi je ovela viac svabov takze to je asi OK. na cd ku kablu bol aj soft, ktory ale hlasi trojana....(hodim sem link neskor vecer).
 ) skusal som zmazat crash data pomocou tohoto mojho zazracneho kablika a.........nic. rj airbagu neodpoveda.. mam doma aj golf 5 2004 tak som skusil aj komunikaciu ale nic. zitil som ze mi ide len K line. can nie. kabel som aj rozobral a odfotil (fotky neskor vecer) a potrovnal s KKL USB ktory mam tiez. v tom comanderi je ovela viac svabov takze to je asi OK. na cd ku kablu bol aj soft, ktory ale hlasi trojana....(hodim sem link neskor vecer). to be continued....

nasiel som toto:
 nasiel som toto: