jakože doma na koleniluke.... píše:Tou amatérskou úpravou myslíš co?Marek77 píše:To nemám zdání, v tom se tolik neorientuju. Nejsem příznivcem amatérských úprav motorů.
ale kdybys to odvez k Cimbu tak by byl Marek 77 určitě spokojenej Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak doma na koleni dělat nic nebudu, třeba trysky bych nechal odborníkům a ten nerez výfuk bude tky vařit člověk, kterej to děláfabiátor píše:jakože doma na koleniluke.... píše:Tou amatérskou úpravou myslíš co?Marek77 píše:To nemám zdání, v tom se tolik neorientuju. Nejsem příznivcem amatérských úprav motorů.ale kdybys to odvez k Cimbu tak by byl Marek 77 určitě spokojenej
Podle mě optimum Sprint 502 nebo maximum S764luke.... píše:dobře dobře...a trysky jaký???Marek77 píše:Sharan 115PS má padesátku rouru, takže Ti to bude stačit v klidu.
Nechte mě bejt...Slavkov píše:Přesně jak píše Thorp, bajky a pověsti alá Bóďův extrémOno je třeba si uvědomit, kolik tlačil a jak dlouho držel plná pět
... než ho utavil...
Prostě pár koní navíc je v pohodě... v případě extrémů je pak cena lepšího holého motoru ve srovnání s jinými komponenty pakatel
Právě se mi nechce měnit turbo atd...asi vyměním jen trysky, pořídím Sprint 502 a budu doufat, že turbo se neodebere na věčnostSlavkov píše:Podle mě optimum Sprint 502 nebo maximum S764luke.... píše:dobře dobře...a trysky jaký???Marek77 píše:Sharan 115PS má padesátku rouru, takže Ti to bude stačit v klidu.... i bez úpravy softu... laciná a zábavná varianta...
http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
S764 už jsou při "kládě" s koiuřem, zejména v létě, ale žádné "brikety" z výfuku to nejsou
Pokud budeš chtít jít s koníkama ještě výš, tak zvol 764, jiné turbo, sw,... a dost peněz... samo pak už i překopat 1Z