Zvšenie výkonu ATD PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvšenie výkonu ATD PD
Ahojte. Potreboval by som poradiť ohladne zvýšenia výkonu na mojom aute.
Jedná sa o Golf 4 1,9 TDI PD motor ATD. čo ba ste mi odporúčali
Re: Zvšenie výkonu ATD PD
a co ocakavas mikulastan ? :O))) tiez som z LMMilos1980 píše:Ahojte. Potreboval by som poradiť ohladne zvýšenia výkonu na mojom aute.

do cca 100kw staci upravit SW
vysie to uz xce aj HW investicie a zase zalezi kam xces ist :O))
na 110kw staci len turbo navyse ...
GIV var asz 4mot upraveny
na velké investicie nie su ečka. ( zatial ) isť chcem tak aby toho vela netrpelo v aute nemusel som toho moc vymienať - brzdy spojka atd. a aby sa dalo v pohode predbiehať ked to bude treba. A ked sa vymenia trysky je to velká investicia oplatí sa to.jordee_23 píše:a co ocakavas mikulastan ? :O))) tiez som z LMMilos1980 píše:Ahojte. Potreboval by som poradiť ohladne zvýšenia výkonu na mojom aute.
Jedná sa o Golf 4 1,9 TDI PD motor ATD. čo ba ste mi odporúčali![]()
myslým že ten chip SW by postačil. nevieš poradit kto to v LM city robí.
Vidis a ja sem od Liberce a byl sem ted v LM na maly dovce.ctvrtek- sobota penzion Via Mara.mate to tam pekny..a ten vzduch.jinak k tematu nemam nicjordee_23 píše:a co ocakavas mikulastan ? :O))) tiez som z LMMilos1980 píše:Ahojte. Potreboval by som poradiť ohladne zvýšenia výkonu na mojom aute.
Jedná sa o Golf 4 1,9 TDI PD motor ATD. čo ba ste mi odporúčali![]()
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Zdravím. KEd tam budes mat turbo s ARL tak ti viem odladit auto na 115kw a okolo 390nm bezproblemov. Je to odskúšané u mnohých agregátoch. Ked chces mozme sa stretnúť a dáme to dokopy.zajac píše:A aký krúťak s tým VA turbom a 110kW by sa dal čakať
Vid mé auto. A je to super. Mozme sa potom previest.
Vrelo otporucam ''' BHmotor,, v Turanoch! Som spokojen nadmieru a vzdy pojdem za nim je fakt dobri. Bacha na / MAXtdi / je to podvodnik odomna zobral peniaze a auto islo stale tak isto a stale ma presviecal ze mam daco s motorom a ja som sa narobyl ako kvon a nic! A dal som to do BHmotor a auto ide ako zdyvene!
Na to by bolo treba jednak väčšie vstrekovače (min. z AJM, ideal z ASZ) a FMIC. Ja sa skôr prikláňam k názoru (nie som chiptuner) že, maximum pri pôvodných tryskách a IC s turbom VA je tých 110kW, 380Nm ako tu písali kolegovia. Čo sa týka spojky neviem. Špekulujem preto, lebo turbo musí ísť von - zasekáva sa a rozmýšlam že by som dal naspäť už Garrett VAčko a moje KKK predal. Potom samo znova čip. Inak čo by sa dialo keby iba vymením turbo za VA s pôvodným čipom nepokazí sa niečo, ako dlho sa dá takto jazdiťigracik píše:Zdravím. KEd tam budes mat turbo s ARL tak ti viem odladit auto na 115kw a okolo 390nm bezproblemov. Je to odskúšané u mnohých agregátoch. Ked chces mozme sa stretnúť a dáme to dokopy.zajac píše:A aký krúťak s tým VA turbom a 110kW by sa dal čakať
Vid mé auto. A je to super. Mozme sa potom previest.

VW Bora 1.9 TDI PD 74kW /ATD/2001, 288/232 GT1749VA, Jednohmota, EGR Off+chip 155Ps 380Nm soft Profitunig + Netopier.