Jeep cherokee 2,5 td

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pítý
Nováček
Odpovědi: 0

Jeep cherokee 2,5 td

Příspěvek od pítý »

Ahoj, koupil jsem Jeepa, najezdil 1000km a rozhodl jsem se nechat omýt motor. Po 20-ti km to spadlo do pohotovostního režimu a diagnostika ukázala špatný snímač polohy jehly na 1. vstřiku. Nechá se to repasovat? Prosím poraďte způsob opravy a přibližnou cenu. Díky Petr :?
Jeep cherokee 2.5 td
OffroadMaster
Nováček

Příspěvek od OffroadMaster »

Když budeš chtít pošlu ti ho v autě je rok, na ceně se domluvíme, ta elektronika v tom odchází jak na běžícím pásu. Jezdíš terén??
pítý
Nováček

Příspěvek od pítý »

No do terénu se zatím moc nehrnu, jen tak lehce (rofl)
Od kud jsi? Jakou si předsta představuješ cenu???
Jeep cherokee 2.5 td
OffroadMaster
Nováček

4000,- plus pošta, Písek/Vimperk/Praha, jsem tak nějak všude zdejší :-D
pítý
Nováček

Příspěvek od pítý »

Tak to je super, že jsme se dohodli. Ještě dotaz.... nevíte někdo utahovací moment na zmiňovaný vstřik??? :?
Jeep cherokee 2.5 td
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

68 Nm vstrik
23 Nm matka
Nissan Primera SW 1,9 DCi
pítý
Nováček

Příspěvek od pítý »

Díky :D
Jeep cherokee 2.5 td
Fiala Marek
Nováček

Příspěvek od Fiala Marek »

Dostal jsem od táty,který si v lonském roce koupil Granda,ojetý XJ 2,5 td,r.v.1997,najeto 297 tis.km.Měl ho skoro od novoty.Nikdy žádné problémy s motorem(žádné prasklé hlavy apod.)Pouze oprava starteru,altíku,sem tam něco na podvozku.Předělány zadní brzdy na kotouče,zesílená zadní pera,světla čirá optika,nezávislé topení,dvourychlostní el.vrtule chlazení.Cca před dvéma týdny jako by mě někdo chytil za zadek,motor přestal jít do otáček,max.2000.Ale dojel jsem domů a ráno bylo vše OK.Tak jsem to neřešil.Dnes,po ujetí cca 3 tis.km se závada opakuje.Zkoušel jsem chybové kody,bohužel některé z nich jsem v seznamu nenašel.Jedná se o 36 a 63.Hledal jsem na AVDOGRAD.RU.Vzduchový a palivový filtr vyměněn,váha vzduchu OK,přívod paliva OK,motor nekouří,startuje na brnk,spotřeba dlouhodobě mezi 10-11l/100km,olej nebere,výměny oleje pravidelné,turbo OK.Pročetl jsem spoustu článků a napadá mě řídící vstřik.Porádí mi někdo?Díky.Marek
Jeep,radost i trápení
OffroadMaster
Nováček

master.nazory.cz
Fiala Marek
Nováček

Příspěvek od Fiala Marek »

Dík za radu,byl to řídící vstřik.Repase vstřiku a seřízení ostatních tří,demontáž a montáž 7 tis.vč.DPH u nás v Brně-Modřicích.Ráno jsem tam auto dal,v 11 hod.volali,že je hotovo,záruka samozřejmost.Od seřízení najeto 796 km,kontrolka palivoměru svítí,ale ješte tam něco je.Podotýkám,že to je najeto po dálnici,tzn,minimum rozjezdů a řazení. :)
Jeep,radost i trápení
eforar
Nováček

Příspěvek od eforar »

za 4000 to je v pohode
Odpovědět

Zpět na „Americké vozy“