Nejde do otáček,opět problémy..pomoooc.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

alfik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od alfik »

snoopy101 píše:Zravím všechny,tak válce proměřeny a všechny v pohodě,ukazijí všechny stejně 12.Rozvody nastaveny na značkách.Problém stále nevyřešen (wallbash) (wallbash).Ipo odpojení váhy vzduchu stejný. :? :? :?
Pokial je to stejne tak je spatna.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
T
Přispěvovatel

Příspěvek od T »

pokud paměť závad nic neukazuje,zaměř se na zapalko. POkud to jde na na 3,tak určitě, jinak střílení do výfuku někdy naznačuje chudou směs, je zapotřebí se koukat na parametry,ne na paměť závad. Mrkni na skupinu 99 jestli je při volnoběhu aktivní lambda regulace a na aditivní a multiplikativní korekci. Pokud není uzavřena lambda reg. smyčka(sk.99) může být problém buď ve váze, lambdě,vstřiky,ale i zapalko,tedy hoření směsi. Ve většině případů odchází ta váha.
snoopy101
Sběrač informací

Příspěvek od snoopy101 »

Ok,zatím všem moc děkuji,ve čtvrtek kouknu na další věci,které jste popisovali a dám vědět.Určitě pište další nápady,už jsem z toho na větvi a nápady žádné :? :? (wallbash) :) :)
snoopy101
Sběrač informací

Příspěvek od snoopy101 »

Ahoj všichni,tak záhada vyřešena,byla to váha vzduchu,jednalo se o mechanický problém,proto to diagnostika nepobrala.Takže rada nejprve dělejte váhu vzduchu,protože dokáže udělat pěkný bordel :x :x .Závěrem bych chtěl Všem poděkovat za pomoc a za umožnění zde komunikovat.Pokud budu mít další nové poznatky rád se s němy podělím s ostatnímy. :-D :-D :-D :-D
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

a co jsem ti psal hned od začátku, než jsem na to přišel poprvé, dost mě to vytrápilo a to už jsem bez problémů na TDI řešil váhy jak na běžícím pásu nějakou dobu
snoopy101
Sběrač informací

Příspěvek od snoopy101 »

to jo,ale nechtělo se mi věřit,že by to dělalo takové problémy ;) ;) ,od ted to bude první co budu kontrolovat :-D :-D
snoopy101
Sběrač informací

Nejde do otáček.Opět potíže!!

Příspěvek od snoopy101 »

Zdravím všechny,tak zase potíže.Při startovaní mi to nechce chytnout.Někdy to chytne a hned chcípne.A když se chytne,tak po dobu asi půl minuty kolísají otáčky a něco občas klapne,potom vše ok.4erpadlo proměřeno-ok,váha vzduchu nová,filtry,svíčky originál také nové.
Akorát jeden díl rozbitý,ale nevím název,mám to v sekci koupím díl motoru i s obrázkem,tak jestli to,to dělá.Jo a rozvody také nové a tlaky válců všechny 12.A možná jsem to spletl,mám 18 20V bez turba.Už nevím co s tím.Ještě jedině,po té vší vyměně jsem nebyl na diagnostice.Předtím nic neukazovala.Tak jestli to vadí.Fakt nevím.... Hlavička Hlavička Hlavička Hlavička
Andy-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Andy-CZ »

Přesně takovej problém měl kamarád u golfu 2.0 benzín a po dlouhým bádání co čert nechtěl váha vzduchu:)
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
snoopy101
Sběrač informací

Příspěvek od snoopy101 »

No,tu mam novou.Ale nebyl jsem na diagnostice,tak nevim jestli to nevadí.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“