Audi A3 66KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
najprv si zopakuj základnú školu, potom absolvuj psychotesty a ak to všetko úspešne zvládneš tak potom vymeň auto.LHGTI píše:66KW neda 240km urcite nie a cem aby to slapalo krasne z 0 az po peknych 230-240km co by som musel pomenit a dost sa na aky vykon aby to islo krasne ??dakujem vopred za rady
Skoda Octavia Combi 1.8 T
nehnevaj sa na mna, ale podla mna zostanes iba pri reciach, pytas sa niekedy na take nezmyselne veci ze strach.
A dalsia vec chces si to menit sam alebo si to niekde dat spravit ?
Ak spravit tak radsej predaj to co mas a kup ozaj ten 6-kvalt
Budes to mat bez problemov a voz budes mat hned k dispozici a nemusis cakat na upravy.
Bez urazky, moj skromny nazor
A dalsia vec chces si to menit sam alebo si to niekde dat spravit ?
Ak spravit tak radsej predaj to co mas a kup ozaj ten 6-kvalt
Budes to mat bez problemov a voz budes mat hned k dispozici a nemusis cakat na upravy.
Bez urazky, moj skromny nazor
- marena tdi
- Aktivista
nikdo mu neradi at predela motor na PD,ale at si koupi radeji jine auto ktere ma silnejsi motor v zakladu.potom se nemusis bat otevrit kapotu.turboa3 píše:mám a3 agr a nejsem si jist jestli by bylo výhodnejší si to udělt z pd to co tam ted mamuž jen ten pocit že mužu klidne otevřít kapotu a nebude mne nikdo popotahovat za tip motoru.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Ja mam z tvojho pisania pocit ze mas 16rokov.
Ked sa v tom zabijes tak fajn ale nezabijaj ludi okolo seba. Tovoje sklony k samovrazde dedukujem len z tvojich príspevkou typu plynula jazda pri 240km/h. Dalsia vec je plynule zrychlovanie z 0-240km/h to mozes skusat mozno na superbiku pokial ma auto max speed 240km/h tak ti urcite plynule zrychlovat nebude az po svoj vrchol, urcite nie TDi.
Kúp si leona cupru 6q a airbagy predaj su drahe a tebe budu zbytocne.
Ked sa v tom zabijes tak fajn ale nezabijaj ludi okolo seba. Tovoje sklony k samovrazde dedukujem len z tvojich príspevkou typu plynula jazda pri 240km/h. Dalsia vec je plynule zrychlovanie z 0-240km/h to mozes skusat mozno na superbiku pokial ma auto max speed 240km/h tak ti urcite plynule zrychlovat nebude az po svoj vrchol, urcite nie TDi.
Kúp si leona cupru 6q a airbagy predaj su drahe a tebe budu zbytocne.