Vykuchanej vyfuk - Emise?? - policajti??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vykuchanej vyfuk - Emise?? - policajti??
Zdar vim ze se to taky resilo stokrat, ale nikde sem nenasel jak reagujou policajti na vykuchanej kat, nebo na rouru od predu do zadu??? Nehuli to moc?? nezastavujou kvuli tomu??? a co emise tema to asi neprojde takze technickou asi delate pres znamy co?? nebo tam na technickou hodite spatky original vejfuk??
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vykuchanej vyfuk - Emise?? - policajti??
na dieselovej emisnej kat nema vplyv, meria sa len dymivost.Dieego píše:Zdar vim ze se to taky resilo stokrat, ale nikde sem nenasel jak reagujou policajti na vykuchanej kat, nebo na rouru od predu do zadu??? Nehuli to moc?? nezastavujou kvuli tomu??? a co emise tema to asi neprojde takze technickou asi delate pres znamy co?? nebo tam na technickou hodite spatky original vejfuk??
policajti mi pod auto nekukaju, a co sa tyka hluku, to je asi individualne. za to by ta poktuovat mohli . emisnu robim legalne.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
-
- Aktivista
řešilo se to tu asi milónkrát
-policajti asi těžko něco poznaj
-výfuk nemá na kouřivost vliv
-jedině na roura by mohla být komplikací kvůli randálu
-emise v klidu
-technická je taky v klidu, pokud je jen kuchlej kat, s rourou nevim
-policajti asi těžko něco poznaj
-výfuk nemá na kouřivost vliv
-jedině na roura by mohla být komplikací kvůli randálu
-emise v klidu
-technická je taky v klidu, pokud je jen kuchlej kat, s rourou nevim
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jo to by asi bylo slyset...Jim píše:s holou rourou mě stavěla policie asi 2x při běžný kontrole, ani si toho nevšimli...hlavně se nesmí před nimi chcípnout motor, to by pak asi zaznamenali při staru...

http://leteckaposta.cz/876586410
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
když si vzpomenu jak to hučelo Lusťovi tak se musím smát
a to jezdil i do rakous a neměl bobky prostě stačí neprovokovat a jsi v klidu

a to jezdil i do rakous a neměl bobky prostě stačí neprovokovat a jsi v klidu

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
už mi to Dan psal. Já jsem za celou dobu,co jsem to auto měl za nic na autě nedostal pokutu a že jsem měl golfíka dlouho. Vždycky jsem to pánům vysvětlil, proč tam co mám a nechali mě.1pavel píše:ten golf jezdí u nás v Pardubicích , stavěli ho policajti a dostal pokutu za zatmavený zadní světla a nehomologované fólie na sklech , hluk výfuku neřešily
Jinak,co se týče výfuku, já jsem s golfem sjezdil skoro celou Evropu a nikdy nebyl problém, policajti mě stavěli v rakousku,neměcku,itálii. Motor jsem před nima startoval a nic neříkali. O motor ani výfuk nikdy nešlo. Vždy bez pokuty.
Myslim,že golf má krásnej zvuk na diesel, neni nijak provokativní