anglická světla

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rakev
Nováček
Odpovědi: 0

anglická světla

Příspěvek od rakev »

zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky :?
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: anglická světla

Příspěvek od urgi »

rakev píše:zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky :?
nekupovat je to bullshit, ja zijem v UK a pouzivam toto http://cgi.ebay.co.uk/HEADLAMP-BEAM-ADA ... 2ea50e45d2

musela byt ina cocka vo vnutry, ide o lom svetla
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
rakev
Nováček

Příspěvek od rakev »

díky,taky mě to bylo divný a teď jsem se utvrdil.
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Předělával jsem anglána na čechy a ve světlech jsem musel vyměnit paraboly,ale byl to teda P406.Angláni je maj obráceně natočený.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
rakev
Nováček

Příspěvek od rakev »

jde o čočková světla,asi by nešlo přehodit jen čočku z leva do prava,to je asi blbost co?
Panky
Přispěvovatel

Příspěvek od Panky »

Musel bys v tech cockach udelat obracene clonitka.
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

urgi píše:
rakev píše:zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky :?
nekupovat je to bullshit, ja zijem v UK a pouzivam toto http://cgi.ebay.co.uk/HEADLAMP-BEAM-ADA ... 2ea50e45d2

musela byt ina cocka vo vnutry, ide o lom svetla

taky žijem v UK , mám CZ auto a nikdy bych si takovou sračku na svůj xenon nenalepil.. ještě tady na mně nikdo neblikal...
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urgi »

zx6ninja píše:taky žijem v UK , mám CZ auto a nikdy bych si takovou sračku na svůj xenon nenalepil.. ještě tady na mně nikdo neblikal...
OK v UK nikto na teba neblika to je OK( sam vies ze v povynej vybave in UK nepotrebujes nic)

a tie clonitka su kvoli Fracuskym a Nemeckym policajtom, a to nehovorim o SK a CZ :fakac: ked teraz jazdim pani policajti si tu myslia ze poznaju zakony kazdej europskej krajiny ale co narobis
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“