anglická světla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
anglická světla
zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky 
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: anglická světla
nekupovat je to bullshit, ja zijem v UK a pouzivam toto http://cgi.ebay.co.uk/HEADLAMP-BEAM-ADA ... 2ea50e45d2rakev píše:zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky
musela byt ina cocka vo vnutry, ide o lom svetla
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
-
zx6ninja
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
urgi píše:nekupovat je to bullshit, ja zijem v UK a pouzivam toto http://cgi.ebay.co.uk/HEADLAMP-BEAM-ADA ... 2ea50e45d2rakev píše:zdravím ,mám možnost koupit čočkovápřední světla na O II ale z anglické verze.Slyšel jsem že mají tyto světla přepínání mezi pravo a levostranným řízením.Máte někdo s tímto skušenosti.Dají se tyto světla použít u nás?Díky
musela byt ina cocka vo vnutry, ide o lom svetla
taky žijem v UK , mám CZ auto a nikdy bych si takovou sračku na svůj xenon nenalepil.. ještě tady na mně nikdo neblikal...
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
OK v UK nikto na teba neblika to je OK( sam vies ze v povynej vybave in UK nepotrebujes nic)zx6ninja píše:taky žijem v UK , mám CZ auto a nikdy bych si takovou sračku na svůj xenon nenalepil.. ještě tady na mně nikdo neblikal...
a tie clonitka su kvoli Fracuskym a Nemeckym policajtom, a to nehovorim o SK a CZ
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic