úprava PD hlavy

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
devonrex
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

úprava PD hlavy

Příspěvek od devonrex »

Ahoj lidi,

sháním někoho, kdo by mi dokázal upravit hlavu z ARL, tj. zvětšení a vyleštění kanálků a ta další úpravy vedoucí ke zvýšení výkonu. ;) Ideální by bylo, kdyby ji v rámci toho dokázal někdo připravit i na ostrou vačku. ;)
Bez kouře není legrace.
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no tak to hodně štěstí , jinak chcheš dávat ventily z SDI ???

jo a tohle si stáhni u 4taktu je popsaný co jak s hlavou ale je to psaný na benzín ale jenom tak pro představu :

http://uloz.to/3069432/performance-tuni ... m-bell.zip
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
devonrex
Přispěvovatel

Příspěvek od devonrex »

já ale nepotřebuji vědět, co vše se s hlavou musí udělat. Potřebuji někoho, kdo to udělá. ;) Zatím vím jen o Dbilasu, ale do SRN se mi to nechce posílat ;)
Bez kouře není legrace.
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

Akurát dávej bacha při výběru firmy at ti ji nesku.... jako mně a to se jednalo jen o repas.
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Uprava hlavy z diesela je narocna vec a vela frajerov v republike co to vedia nieje. Musi sa totiz vediet co a ako aby sa neporusila tvorba vzdusneho vira atd. Vacsinou sa u diesela upravuju iba vyfukove kanaly, sacie bud vobec alebo iba specificky ;)
devonrex
Přispěvovatel

Příspěvek od devonrex »

zatím mi nikdo nic nenabídl, takže bych řekl, že kdo ji dokáže upravit, nechává si to pro sebe jako know how ;)
Bez kouře není legrace.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“