Barva nafty ?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

pajap
Nováček
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Barva nafty ?

Příspěvek od pajap »

Zdar všem,
dneska jsem koupil od kámoše naftu za docela slušný peníz, ale nezdá se mi barva. Je tmavě zelená, ale opravdu hodně.
Je mi jasný, že ji u benzínky nekoupil - dělá někde servismena s autobusema.
Je to normální barva nebo mu to mám vrátit ?
Dík
slovacek.milos
Aktivista

Re: Barva nafty ?

Příspěvek od slovacek.milos »

pajap píše:Zdar všem,
dneska jsem koupil od kámoše naftu za docela slušný peníz, ale nezdá se mi barva. Je tmavě zelená, ale opravdu hodně.
Dík
a do čeho to budeš lít?
pajap
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Barva nafty ?

Příspěvek od pajap »

slovacek.milos píše:
pajap píše:Zdar všem,
Dík
a do čeho to budeš lít?

octavia 1,9 tdi
slovacek.milos
Aktivista

nafta má více barev pokud máš strach tak to tam nelij a nikdy už nic nekupuj mimo benzinku

pokud strach nemáš tak to lij do nádrže aspon přes hadr,

pokud se ti dostane do nádrže bordel třeba jen vlas časem se zanese zpětný ventil v deklu a zhorší se ti starty ten sací koš komplet stojí 3000 korun miloš
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

ahoj chlapi mám doma dva druhy nafty která by ste řekli že je lepší ??dík Obrázek
Obrázek
slovacek.milos
Aktivista

toš ulej po pohárku :) miloš
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

??? jak jsi to myslel ?? :?
jm
Přispěvovatel

Příspěvek od jm »

zdar to na pravo určitě není nafta typuji nějaký olej nebo lto ;)
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

jm píše:zdar to na pravo určitě není nafta typuji nějaký olej nebo lto ;)
nafta to je ale ted jde o to jak kvalitní a to bych rád věděl už na ni aji jezdím a žádný změny nepozoruju ta nažloutlá je s benzínky a je taková hustší v mrazu a tam to je kupovaná na černo
slovacek.milos
Aktivista

palson píše:
nafta to je ale ted jde o to jak kvalitní a to bych rád věděl už na ni aji jezdím a žádný změny nepozoruju ta nažloutlá je s benzínky a je taková hustší v mrazu a tam to je kupovaná na černo[/quote

fakt si myslíš že když na netu vyfotíš tři petky tak ti někdo řekne kvalitu té kapaliny :? na to si najdi jasnovědce,

kvalitu nafty ti posoudí znalec v oboru nejmín co znám tak olej 3OO a nafta 800 Kč a pak mnohonásobně více ;) miloš
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

slovacek.milos píše:
palson píše:
nafta to je ale ted jde o to jak kvalitní a to bych rád věděl už na ni aji jezdím a žádný změny nepozoruju ta nažloutlá je s benzínky a je taková hustší v mrazu a tam to je kupovaná na černo[/quote

fakt si myslíš že když na netu vyfotíš tři petky tak ti někdo řekne kvalitu té kapaliny :? na to si najdi jasnovědce,

kvalitu nafty ti posoudí znalec v oboru nejmín co znám tak olej 3OO a nafta 800 Kč a pak mnohonásobně více ;) miloš
ale já nepotřebuju vědět přesný složení nafty ale jde mi o to jestli se zvás tady na foru s takovýmhle zabarvením někdo už setkal ;)
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

Pokud máš rotačku tdi tak to ti sežere všechno.Hlavně aby to mazalo a nebyl v ní maras ,tak přes punčochu.Jinak běžně jezdím na červrnou naftu a vpoho,právě s tdi.
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

fialamala píše:Pokud máš rotačku tdi tak to ti sežere všechno.Hlavně aby to mazalo a nebyl v ní maras ,tak přes punčochu.Jinak běžně jezdím na červrnou naftu a vpoho,právě s tdi.
Děkuji aspon jedna kloudná odpověd mám starýho golfa v naftě ale mám toho 2000 litru a máme to s kámošem na pul a on má tdi.Dík
slovacek.milos
Aktivista

tak snad víš kde to bereš ten vpraqvo je topnýolej co se používá třeba ve slepičárnách jede jak drak pokud je ten olej hustčí tak zasírá trysky ale zvenku motor začne časem hulit, záleží kolik toho tam budeš lít, nebo přidávat bionaftu,
pokud si trochu mechanik tak si poradíš miloš
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

palson píše:
fialamala píše:Pokud máš rotačku tdi tak to ti sežere všechno.Hlavně aby to mazalo a nebyl v ní maras ,tak přes punčochu.Jinak běžně jezdím na červrnou naftu a vpoho,právě s tdi.
Děkuji aspon jedna kloudná odpověd mám starýho golfa v naftě ale mám toho 2000 litru a máme to s kámošem na pul a on má tdi.Dík
ty brdo..do stareho golfa bych se nebal lit temer zadnou naftu...kamos ma dvojkoveho golfa a jezdi na vyjety olej a taky mu to krasne jede!
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“