Barva nafty ?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Barva nafty ?
Zdar všem,
dneska jsem koupil od kámoše naftu za docela slušný peníz, ale nezdá se mi barva. Je tmavě zelená, ale opravdu hodně.
Je mi jasný, že ji u benzínky nekoupil - dělá někde servismena s autobusema.
Je to normální barva nebo mu to mám vrátit ?
Dík
dneska jsem koupil od kámoše naftu za docela slušný peníz, ale nezdá se mi barva. Je tmavě zelená, ale opravdu hodně.
Dík
-
- Aktivista
Re: Barva nafty ?
a do čeho to budeš lít?pajap píše:Zdar všem,
Dík
Re: Barva nafty ?
slovacek.milos píše:a do čeho to budeš lít?pajap píše:Zdar všem,
Dík
octavia 1,9 tdi
-
- Aktivista
nafta má více barev pokud máš strach tak to tam nelij a nikdy už nic nekupuj mimo benzinku
pokud strach nemáš tak to lij do nádrže aspon přes hadr,
pokud se ti dostane do nádrže bordel třeba jen vlas časem se zanese zpětný ventil v deklu a zhorší se ti starty ten sací koš komplet stojí 3000 korun miloš
pokud strach nemáš tak to lij do nádrže aspon přes hadr,
pokud se ti dostane do nádrže bordel třeba jen vlas časem se zanese zpětný ventil v deklu a zhorší se ti starty ten sací koš komplet stojí 3000 korun miloš
-
- Aktivista
-
- Aktivista
palson píše:nafta to je ale ted jde o to jak kvalitní a to bych rád věděl už na ni aji jezdím a žádný změny nepozoruju ta nažloutlá je s benzínky a je taková hustší v mrazu a tam to je kupovaná na černo[/quotejm píše:zdar to na pravo určitě není nafta typuji nějaký olej nebo lto
fakt si myslíš že když na netu vyfotíš tři petky tak ti někdo řekne kvalitu té kapalinyna to si najdi jasnovědce,
kvalitu nafty ti posoudí znalec v oboru nejmín co znám tak olej 3OO a nafta 800 Kč a pak mnohonásobně vícemiloš
slovacek.milos píše:ale já nepotřebuju vědět přesný složení nafty ale jde mi o to jestli se zvás tady na foru s takovýmhle zabarvením někdo už setkalpalson píše:nafta to je ale ted jde o to jak kvalitní a to bych rád věděl už na ni aji jezdím a žádný změny nepozoruju ta nažloutlá je s benzínky a je taková hustší v mrazu a tam to je kupovaná na černo[/quotejm píše:zdar to na pravo určitě není nafta typuji nějaký olej nebo lto
fakt si myslíš že když na netu vyfotíš tři petky tak ti někdo řekne kvalitu té kapalinyna to si najdi jasnovědce,
kvalitu nafty ti posoudí znalec v oboru nejmín co znám tak olej 3OO a nafta 800 Kč a pak mnohonásobně vícemiloš
Děkuji aspon jedna kloudná odpověd mám starýho golfa v naftě ale mám toho 2000 litru a máme to s kámošem na pul a on má tdi.Díkfialamala píše:Pokud máš rotačku tdi tak to ti sežere všechno.Hlavně aby to mazalo a nebyl v ní maras ,tak přes punčochu.Jinak běžně jezdím na červrnou naftu a vpoho,právě s tdi.
-
- Aktivista
ty brdo..do stareho golfa bych se nebal lit temer zadnou naftu...kamos ma dvojkoveho golfa a jezdi na vyjety olej a taky mu to krasne jede!palson píše:Děkuji aspon jedna kloudná odpověd mám starýho golfa v naftě ale mám toho 2000 litru a máme to s kámošem na pul a on má tdi.Díkfialamala píše:Pokud máš rotačku tdi tak to ti sežere všechno.Hlavně aby to mazalo a nebyl v ní maras ,tak přes punčochu.Jinak běžně jezdím na červrnou naftu a vpoho,právě s tdi.