ručna brzda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ručna brzda
potreboval by som sa dostat k rucnej brzde, viete mi povedat ako dam dole cely plastovy kryt so stredoveho tunela? VW Golf IV rv 2000
VW Golf IV 2000, 1.4 16 V , angel eyes, folie, 17" el.vzadu cira opt.
-
slovacek.milos
- Aktivista
diky, nemal som cas sa nato ani pozriet, doteraz ma to ani nezaujimalo az teraz ked sa potrebujem dostat ku brzde, zajtra sa do toho pustim.........a su tam popripade aj nejake umele vybezky ktore sa zacvakavaju? lebo uz som sa s tym vela krat stretol a niektore som aj nechtiac oblamal

Re: ručna brzda
a zadne brzdy si pozrel ? oblozenie ? samostel ? skor bude problem tam. kazdy to len pritiahne na lankach ale problem to neriesi. potom uz nebudes mat ako a kde napnut.michel34 píše:potreboval by som sa dostat k rucnej brzde, viete mi povedat ako dam dole cely plastovy kryt so stredoveho tunela? VW Golf IV rv 2000
zajtra sa nato pozrem, chcel som len vediet keby sa bolo treba pozriet aj na ručnu......a este sa chcem opytat, chcem dat do auta novu baterku a silnejsiu, kolko Ah-ovu mozem dat?kevino píše:a zadne brzdy si pozrel ? oblozenie ? samostel ? skor bude problem tam. kazdy to len pritiahne na lankach ale problem to neriesi. potom uz nebudes mat ako a kde napnut.michel34 píše:potreboval by som sa dostat k rucnej brzde, viete mi povedat ako dam dole cely plastovy kryt so stredoveho tunela? VW Golf IV rv 2000
ak je to auto v popise tak kludne 55 Ah. ja by som siel asi aj do 60 Ahmichel34 píše:zajtra sa nato pozrem, chcel som len vediet keby sa bolo treba pozriet aj na ručnu......a este sa chcem opytat, chcem dat do auta novu baterku a silnejsiu, kolko Ah-ovu mozem dat?kevino píše:a zadne brzdy si pozrel ? oblozenie ? samostel ? skor bude problem tam. kazdy to len pritiahne na lankach ale problem to neriesi. potom uz nebudes mat ako a kde napnut.michel34 píše:potreboval by som sa dostat k rucnej brzde, viete mi povedat ako dam dole cely plastovy kryt so stredoveho tunela? VW Golf IV rv 2000
a 62 Ah ? kamos ma uplne novu tak by som ju zobral ak by to nespravilo nejaku galibukevino píše:ak je to auto v popise tak kludne 55 Ah. ja by som siel asi aj do 60 Ahmichel34 píše:zajtra sa nato pozrem, chcel som len vediet keby sa bolo treba pozriet aj na ručnu......a este sa chcem opytat, chcem dat do auta novu baterku a silnejsiu, kolko Ah-ovu mozem dat?kevino píše: a zadne brzdy si pozrel ? oblozenie ? samostel ? skor bude problem tam. kazdy to len pritiahne na lankach ale problem to neriesi. potom uz nebudes mat ako a kde napnut.
-
slovacek.milos
- Aktivista
kevino žádný neníkevino píše:mas to vedecky podlozne ? rad by som si to precital. ako to vlastne je. nejaky odborny clanok.Panky píše:Čím silnější baterie tím se pomaleji nabíjí "v autě". takže může odejít dřív než slabší. ale 62 Ah je snad ještě v mezích u auta v podpisu
malá baterka žere velká ne a nopak, prase se v tom vyzná, vápno,obyč,bezůdržbova,s ventilem proti odparu, mraky výrobců a mraky distributorů totálních pitomců, do toho guláš internetových teoretiků
a pak si rad
-
slovacek.milos
- Aktivista
kewino mrkni sem na to jsem hledal před pár lety odpověd a nenael musel jsem na to přijít sám co umí baterka http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=54793
miloš