http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 22095.html
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No prave ja jsem s tim tak trochu pocital,ale myslel jsem,ze by s tim sli napichnou i jine znacky na precteni pameti,ale s timhle vag asi ne.Co mam teda dalsiho koupitPackage píše:na aukru zozenies taky isty za 400....za malo penez malo muziky..necakaj zazraky ze budes moct diagnostikovat more aut...
Hm ttj a co toto vychvalujou to tady tak jsem se chtel zeptat jestli to nekdo znate co se s tim da vse delatPackage píše:vybral si si najhorsie auta vramci co najlacnejsej diagnostiky..
tu ti pomoze len KTS,Atal alebo nieco podobne a to si uz niekde pri par desiatkach tisic..idelne je mat origo diag, na kazdu znacku..radovo cca 15 az 50 tisic za kus...
Záleží co chceš dělat...pokud potřebuješ diagnostikovat morot, doporučím ti kabely založené na ELM (více na www.scantool.net ). Za velice málo peněz se dostaneš skoro do všech motorů a přečteš si livedata. Což pro sériovou diagnostiku stačí. Ale jakmile budeš chtíc jakoukoli jinou jednotku, tak hurá do spešl diagnostiky pro konkrétní koncern!stagrik píše:No prave ja jsem s tim tak trochu pocital,ale myslel jsem,ze by s tim sli napichnou i jine znacky na precteni pameti,ale s timhle vag asi ne.Co mam teda dalsiho koupitPackage píše:na aukru zozenies taky isty za 400....za malo penez malo muziky..necakaj zazraky ze budes moct diagnostikovat more aut....Potřeboval bych na forda a peugeota 206.Nejaky penaze jeste mam.
ELM je taka ista ked nie vetsia hracka ako to co daval on...a ELM nevie starsie auta..az novsie...HanZ píše:Záleží co chceš dělat...pokud potřebuješ diagnostikovat morot, doporučím ti kabely založené na ELM (více na www.scantool.net ). Za velice málo peněz se dostaneš skoro do všech motorů a přečteš si livedata. Což pro sériovou diagnostiku stačí. Ale jakmile budeš chtíc jakoukoli jinou jednotku, tak hurá do spešl diagnostiky pro konkrétní koncern!stagrik píše:No prave ja jsem s tim tak trochu pocital,ale myslel jsem,ze by s tim sli napichnou i jine znacky na precteni pameti,ale s timhle vag asi ne.Co mam teda dalsiho koupitPackage píše:na aukru zozenies taky isty za 400....za malo penez malo muziky..necakaj zazraky ze budes moct diagnostikovat more aut....Potřeboval bych na forda a peugeota 206.Nejaky penaze jeste mam.
Jasne na detailni diagnostiku jo, ale na vypis pameti zavad a zakladnich udaju staci kompatibilita s OBDII a v tomto modu precte Forda treba i VCDS s HEX-CAN kabelem, to jsem si vyzkousel. Nevim ted jestli obyc K-line kabel staci taky.Package píše:vybral si si najhorsie auta vramci co najlacnejsej diagnostiky..
tu ti pomoze len KTS,Atal alebo nieco podobne a to si uz niekde pri par desiatkach tisic..idelne je mat origo diag, na kazdu znacku..radovo cca 15 az 50 tisic za kus...
Hosi diky vsem co sem pisete ziskavam takto velmi cenne informace,ktere bych tezko nekde hledal.Davate mi rady ohledne RJ motoru,ale kdybych chtel delat nejake auto treba toho peugeota,forda atd a svitila jim nejaka kontrolka abs nebo airbagu tak bych musel mit jen origo diagn. nebo by to slo zhasnout(precist) nececim jinym?Dost se tady pise o bosch kts ruzne druhy,ale v tom se taky moc nevyznam.HanZ píše:Záleží co chceš dělat...pokud potřebuješ diagnostikovat morot, doporučím ti kabely založené na ELM (více na www.scantool.net ). Za velice málo peněz se dostaneš skoro do všech motorů a přečteš si livedata. Což pro sériovou diagnostiku stačí. Ale jakmile budeš chtíc jakoukoli jinou jednotku, tak hurá do spešl diagnostiky pro konkrétní koncern!stagrik píše:No prave ja jsem s tim tak trochu pocital,ale myslel jsem,ze by s tim sli napichnou i jine znacky na precteni pameti,ale s timhle vag asi ne.Co mam teda dalsiho koupitPackage píše:na aukru zozenies taky isty za 400....za malo penez malo muziky..necakaj zazraky ze budes moct diagnostikovat more aut....Potřeboval bych na forda a peugeota 206.Nejaky penaze jeste mam.
presne ako som pisal..motory este ako tak vycitas ale nic ine...na to potrebujes nejaku multi alebo origo diagnostiku..stagrik píše:Hosi diky vsem co sem pisete ziskavam takto velmi cenne informace,ktere bych tezko nekde hledal.Davate mi rady ohledne RJ motoru,ale kdybych chtel delat nejake auto treba toho peugeota,forda atd a svitila jim nejaka kontrolka abs nebo airbagu tak bych musel mit jen origo diagn. nebo by to slo zhasnout(precist) nececim jinym?Dost se tady pise o bosch kts ruzne druhy,ale v tom se taky moc nevyznam.HanZ píše:Záleží co chceš dělat...pokud potřebuješ diagnostikovat morot, doporučím ti kabely založené na ELM (více na www.scantool.net ). Za velice málo peněz se dostaneš skoro do všech motorů a přečteš si livedata. Což pro sériovou diagnostiku stačí. Ale jakmile budeš chtíc jakoukoli jinou jednotku, tak hurá do spešl diagnostiky pro konkrétní koncern!stagrik píše: No prave ja jsem s tim tak trochu pocital,ale myslel jsem,ze by s tim sli napichnou i jine znacky na precteni pameti,ale s timhle vag asi ne.Co mam teda dalsiho koupit.Potřeboval bych na forda a peugeota 206.Nejaky penaze jeste mam.