kdyz budu mit jen 160-170 koni musim to nechat preoblozit nebo na tento vykon to nema smysl
moje nová lamela na alfě 75 2,0TD prokluzovala při výkonu motoru cca 150HP, takže bych doporučoval přeobložit lepším matrošem, obzvlášt, když je cena skoro stejná jako obyč matroš
MajklMTB píše:Jakou tloušťku má originální obložení pro Passaty neví někdo taky 3,2 jako Oktavky?
pár příspěvků vejš psal smoke že všechny 1.9 mají 3.2
1Z ma 3.3mm origo, daval som na jazdeny 1Z set 2x3.5mm HDS a spojka brala dost odspodu, po cca 1000km sa to skludnilo a bere o kusok vyssie ale stale hlboko
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik
MajklMTB píše:Jakou tloušťku má originální obložení pro Passaty neví někdo taky 3,2 jako Oktavky?
pár příspěvků vejš psal smoke že všechny 1.9 mají 3.2
1Z ma 3.3mm origo, daval som na jazdeny 1Z set 2x3.5mm HDS a spojka brala dost odspodu, po cca 1000km sa to skludnilo a bere o kusok vyssie ale stale hlboko
tak jakou mám dát tloušťku když jaždý píše něco jinýho?
Stejne jiný míry nejsou, bud 3,5mm nebo 4mm, leda to nak stocit na 3,7 mm to bi byla takova optimalní hodnota. 4mm sou bez zaruky, bud to vypne nebo ne. Jak sem psal, zkraje to pocukavalo a po par rozjedeh do kopce ok, itak pustis pedal 2cm od podlahy a už jedes.
Bulda píše:takze i spojku u octavie ASZ 6q 240mm nechat na 3.5 a jaka je cena vi tu nekdo at tam nemusim volat diky
v Renovaku v Kostelci nad Orlicí mi řekli za přeobložení lamely 600 -+ záleží na velikosti, na GII 1.6 td jsem dával 570 ty rozdíly nejsou nijak velký, a lepší obložení vychází na skoro stejný peníze
Bulda píše:takze i spojku u octavie ASZ 6q 240mm nechat na 3.5 a jaka je cena vi tu nekdo at tam nemusim volat diky
v Renovaku v Kostelci nad Orlicí mi řekli za přeobložení lamely 600 -+ záleží na velikosti, na GII 1.6 td jsem dával 570 ty rozdíly nejsou nijak velký, a lepší obložení vychází na skoro stejný peníze
Konečně to tu někdo napsal cenu +-Kolik mm si dával na tu spojku u G2 děkuju
Konečně to tu někdo napsal cenu +-Kolik mm si dával na tu spojku u G2 děkuju
není zač, mě teď čeká přeobložit lamelu na AHF tak jsem zvědav okolik je to dražší ale tipuju že pár korun, hlavně je to na počkání když přijedeš do 13:00 a trvá to tak +- 1 hodinu