Sací potrubí - čištění
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podobně to jde i brzdovkou a zaručený výsledek je s čističem klapek 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pisal som vyssie...nic sa neohne...v pohode to vypal...vyskrab ten suchy karbon..a potom acetonove riedidlo c6000..ide to super...a vysledok vydis sam...midnight_man píše:čím si to?
/// to s tym vypalovanim vyzera super..ale neohne sa ten hlinik? pripadne aby sa nezdeformoval...
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
inac to sanie a egr som kupoval od uzivatela misoVW...moze potvrdit ze to bolo celkom slusne zasrate..brankar30 píše:pisal som vyssie...nic sa neohne...v pohode to vypal...vyskrab ten suchy karbon..a potom acetonove riedidlo c6000..ide to super...a vysledok vydis sam...midnight_man píše:čím si to?
/// to s tym vypalovanim vyzera super..ale neohne sa ten hlinik? pripadne aby sa nezdeformoval...
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Toho jsem se bál - sundat.
Když to bude dole, tak si s tím už poradím. Mám tryskač s korundovým pískem, takže to bude dole za deset minut. Ale já fakt myslel, že to půjde nějak odstranit přímo na autě, abych to nemusel dávat dolů. U Sharana je za motorem neuvěřitelně blbý přístup.
Díky.....
Když to bude dole, tak si s tím už poradím. Mám tryskač s korundovým pískem, takže to bude dole za deset minut. Ale já fakt myslel, že to půjde nějak odstranit přímo na autě, abych to nemusel dávat dolů. U Sharana je za motorem neuvěřitelně blbý přístup.
Díky.....
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
sorry, ale príde mi to ako dobrá kok.tina, videl si niekedy aké dierky sú v tryskách? neviem si predstaviť, že by v čerpadle mal byť nausádzaný carbon a začne sa odlupovať. To by tie dierky v tryskách asi nerozdýchali.a3anko píše:http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php a co toto ?
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
mam za sebou uz jednu Alhambru (najazdenych 300tkm 85kW TDI-PD), ktora mala sacie + EGR ventil zaneseny nejak tak ako je vyssie na obrazku... ja osobne to tiez robim a spravil som uz za toho pol roka minimalne 10 TDI motorov, z toho asi dve tretiny PD a CR. BG Care je riadeny proces, ktory postupne uvolnuje carbon - neodlupuje velke casti!! maximalne bezpecny proces pre kazdy motor (samozrejme nebavime sa o vylagrovanych motoroch ktore su na pokraji zivotnosti resp. kruzkovania s dolnou hranicou pripustnych tlakov), ale samozrejme chapem postoj "kym neuvidim, neuverim", prid a ukazem ti topuci píše:sorry, ale príde mi to ako dobrá kok.tina, videl si niekedy aké dierky sú v tryskách? neviem si predstaviť, že by v čerpadle mal byť nausádzaný carbon a začne sa odlupovať. To by tie dierky v tryskách asi nerozdýchali.a3anko píše:http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php a co toto ?
male instruktazne videjko: http://www.youtube.com/watch?v=xK6mMrWHuTU
VW G3 GTI TDI "20 jahre ", zatial seria
- automechanik1
- Sběrač informací
PROVÁDÍM TOTO ČIŠTĚNÍ V OSTRAVĚ,JDE O CHEMICKÝ PROCES,PŘI KTERÉM NÁNOSY V SÁNÍ ZPLYNATÍ A VYLETÍ VEN KOMÍNEM
JE NUTNÁ I VÝMĚNA OLEJE.....http://autosindler.cz TELEFON 732353393