Slevy od 20% do 55% na díly

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROBIG
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od ROBIG »

Nějak nechápu proč jste se na něj tak vrhli.Jenom tady nabídl možnost slev a nechce na tom vydělávat.Myslím že to zdaleka neohrozí vaše obchody na foru (rofl)
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

ROBIG píše:Nějak nechápu proč jste se na něj tak vrhli.Jenom tady nabídl možnost slev a nechce na tom vydělávat.Myslím že to zdaleka neohrozí vaše obchody na foru (rofl)
neres to na me se taky vrhnul jeden nejmenovany uzivatel co nabizi cistici sadu na brzdy...jen za to ze sem mu misto jeho pozadovanych 1400kc nabidl 500kc tak ze me udal idiota na ntou.....ale proste jsou lidi a jsou lidi....radsi priste drzet hubu a jen se tise divat
:rip:
jendys13
Přispěvovatel

Příspěvek od jendys13 »

jo diky za upozorneni zapomel jsem to stahnout uz se nasel blazen co to koupil jeste jednou diky (rofl) (rofl)
Autodíly

inzerat

Příspěvek od Autodíly »

Nemusíš děkovat ... Ale zdřejmě si to zapoměl stáhnot znova ..protože inzerát je pořád aktuální... (rofl) (rofl) , Dál už tě řešit nebudu jen si všímej sám sebe a na me se vykašli...Díky
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

My máme taky slevy v kely a už nám dali i zadarmo hever za odběry a po pravdě nenutíme to nikomu protože až na tebe někdo udělá levou s odběrem na fakturu můžeš ho dohledávat jak chceš protože platit to budeš nakonec ty o řešení případných reklamací se nemá smysl bavit sice děláš dobrou věc pro lidi ale šiješ si na sebe bič kterej až mrskne bude pálit především tebe o dodržování obchodních podmínek si přečti smlouvu nemyslím že tam je odstavec "prodej kdekomu" ale možná se jen pletu neber to jako napadání je to jen rada protože s tímto jsem se už setkal...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Autodíly

Díky za radu

Příspěvek od Autodíly »

Jasně tohle všechno , je samozdřejmost ... Mam dodací listy zakazaný to bylo první co jsem dělal před x lety když jsem od nich začal brát ..Neberu na faktutu ani nikdy brát nebudu .
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ale víš jak lidi jsou různý...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Autodíly

pravda

Příspěvek od Autodíly »

To je pravda ...
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Už by ti to Dukes mohl přesunout do PRODAM. 8)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

tohle Kelly nerada vidí ať ti nezeberou slevy úplně
už jsem něco podobného četl jinde a pak mu je vzaly a má tam teď snad 5%
Odpovědět

Zpět na „Koupím“