VIBRACE PŔI ZÁBĚRU OCTA II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VIBRACE PŔI ZÁBĚRU OCTA II
Chlapi prosím o radu.Vím že to tu je mockrát ale už si nevím rady.OCTA II 77KW.Při záběru tzn.1,2,3,4, rychlost v záběru od 1500 otáček začne vibrovat podlaha sedadlo celé auto maras.Vyměnil jsem 2vstřikovač psal chyby a byl na max v adrese 13.Teď v pohodě vibrace stále.Vyměnil jsem dvouhmotu komplet se spojkou..nic......vnitřní klouby které to vždy dělají oba NIC!!!!Venkovní klouby nic....Havárka to není polosy nehážou.Silenbloky nic vymontovány všechny v pohodě.V autě je 40.000 a nic kurva už nevím jak to mám tomu zákazníkovi vysvětlit.Ještě se mi to nestalo.Už jedině diferák???setkal se s tím někdo???Dík moc všem co poradí
Pneu samozřejmě taky vyzkoušeny.
PASSAT 96KW nejlepší vůz!!!!!!
Na volantu nic jakoby pod zadkem se třepalo celé auto...na obou straách.Neklepe to šlape jak hodinky...masakr :?Kolego Humle musím uznat,že vždy od Tebe tady najdu řešení.Opravdu jsi třída sice teď jsem tady nic nenašel..ale ojebaná vačka??proč??jen v yáběru??Jinak když uberu plyn tak nic tak v poho a při rychlosti nad 140 krása šepot květin.Už nevím jak bych to vše popsal..beznaděj..
no nechce se mi sem rozepisovat proč to třepe, když je omletá vačka, ale zkus shodit ventil dekl a pořádně to prohlídni, je tam totiž dost blbě vidět a lehce se to přehlídne, případně protoč motor a prohlídni všechny palce vačky, jak bude nějakej rovnej místo kulatej, je to tím, dokonce jednou Passak řešil, že vše bylo ok a byl prasklej hydroštel zevnitř, zlášť, když to má 190000km, to jsou akorát kiláky na vačku 
A fakt to dělalo jen v zábšru???To se mi ani nechce věřit.......hmmm zítra zkusím co mi jiného zbývá jinak se mechanik chudák z toho oběsí a já taky...Huml píše:no nechce se mi sem rozepisovat proč to třepe, když je omletá vačka, ale zkus shodit ventil dekl a pořádně to prohlídni, je tam totiž dost blbě vidět a lehce se to přehlídne, případně protoč motor a prohlídni všechny palce vačky, jak bude nějakej rovnej místo kulatej, je to tím, dokonce jednou Passak řešil, že vše bylo ok a byl prasklej hydroštel zevnitř, zlášť, když to má 190000km, to jsou akorát kiláky na vačku