Spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojka
zdravím, jelikož jsem se rozhodnul zvýšit výkon z původních 110ps na cca. 165ps bude potřeba udělat něco se spojkou. Několik z Vás už mě radilo že bude stačit akorát přeobložit lamelu, ale nevím kde ji mám nechat přeobložit a kolik to tak bude asi stát.
dík

vw golf iv 1.9 Tdi, AHF,r.v.00
Re: Spojka
Dělají to firmy renovak.cz a brzdy.cz.Forejtek píše:zdravím, jelikož jsem se rozhodnul zvýšit výkon z původních 110ps na cca. 165ps bude potřeba udělat něco se spojkou. Několik z Vás už mě radilo že bude stačit akorát přeobložit lamelu, ale nevím kde ji mám nechat přeobložit a kolik to tak bude asi stát.dík
Mají stejnej matroš Sauleda HDS-57 a myslím,že renovak.cz je levnější

BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
GAME OVER
ja ted obkladal v C.Lipe (www.brzdy.cz) a vylso me to na 590,- (organika)
Seat ToledoII ASV, Camouflage look, -70 cely dole, 18", vykonove seriovy louda
I s prací? A k čemu je to vlastně dobrý?SLIVATOR píše:ja ted obkladal v C.Lipe (www.brzdy.cz) a vylso me to na 590,- (organika)
Omlouvám se, ale v tomto jsem laik

VW Passat B7 2.0TDI CR DSG 2015 stock.
jj i s praci a jste na pockani(volal jsem den dorpedu)...na pockani = asi hodku.
A k cemu je to dobry...mam uz celkem vysokej kroutici moment a pomerne slusny stado oslíků pod kapotou a klasicka lamela uz to nezvaldala...proste prokluzovala...organika ten vykon lip prenasi (pritlacak a setrvak ale taky nemam v serii)
Jinak jak to jede ti jeste nereknu..zitra si teprve jedu pro auto
A k cemu je to dobry...mam uz celkem vysokej kroutici moment a pomerne slusny stado oslíků pod kapotou a klasicka lamela uz to nezvaldala...proste prokluzovala...organika ten vykon lip prenasi (pritlacak a setrvak ale taky nemam v serii)
Jinak jak to jede ti jeste nereknu..zitra si teprve jedu pro auto

Seat ToledoII ASV, Camouflage look, -70 cely dole, 18", vykonove seriovy louda
-
- Aktivista
Na těch 160ps by asi to přeobložení stačilo,ale prý ta dvouhmoota odejde do kytek.Forejtek píše:no tak když zas píšete že to přeobložení lamely stačit nebude na těch 160hp tak vyměním spojku za jednohmotu asi z ATD fabie, ale nevím kde ji sehnat.
Já teda jezdím celkem razantně se skoro 2tunovým autem a je tam taky dvouhmota...Výkon je někde kolem 180-200ps a lamelu jsem přeobložil a zatím drží..
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
GAME OVER
GAME OVER
Když už to budeš mít rozdělaný,tak dej jednohmotu s organikou,budeš to mít dopředu posichrovaný na vyšší výkon a je to určitě lepší,než si ted nechat přeobložit lamelu na originál spojce a za měsíc to vyndávat znova,protože to klouže nebo mlátí setrvák a platit další práci.
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower